16.5 C
Lviv
17.05.2024
Львівщина

Поліцейські встановили особу водія, який скоїв наїзд на неповнолітню дівчинку у с. Завадів поблизу Львова та втік з місця подіїї

За скоєне водію-втікачу загрожує покарання – обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Як повідомляє пресслужба ГУ Нацполіції України у Львівській області, 21 серпня близько 19.10 у поліцію надійшло повідомлення про те, що на вулиці Шевченка у селі Завадів Львівського району невідомий водій, керуючи автомобілем «Субару», скоїв наїзд на 14-річну дівчинку, яка стояла на узбіччі дороги, після чого втік з місця події. В подальшому медики діагностували у потерпілої перелом ноги.

До встановлення особи водія-втікача та розшуку автомобіля, яким було скоєно наїзд, були задіяні оперативники кримінальної поліції та слідчі відділення розслідування злочинів у сфері транспорту Львівського районного управління поліції №1.

Проведеними заходами правоохоронці встановили, що до вчинення ДТП причетний 65-річний місцевий мешканець. Його автомобіль «Субару» з характерними пошкодженнями поліцейські вилучили на арештмайданчик.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Досудове розслідування триває.

Схожі повідомлення

У с. Буди поблизу Львова внаслідок перекидання автомобіля загинув пасажир, а поліцейські затримали водія, який був у стані алкогольного сп’яніння

admin3

Мешканець Стрийщини, його спільник з Львівського району та двоє львів’ян незаконно позбавили волі чоловіка, вимагаючи неіснуючий борг. Зловмисників затримали поліцейські

admin3

У Львові внаслідок зіткнення з автомобілем травмований 23-річний велосипедист з Нового Роздолу

admin3

Уночі на Львівщину прилетів ворожий безпілотник: він маневрував, тож ППО збило його за межами області

admin3

Народний аматорський камерний хор «Оранта» МБК «Молодість», м. Нового Роздолу – володар І місця і звання лауреата обласного огляду – конкурсу хорових колективів “Кобзарева дума”!

admin3

Оптимістична презентація проєкту відновлення Палацу Жевуських та Лянцкоронських на песимістичному візуальному тлі занедбаної пам’ятки архітектури XVIII-ХІХ ст. в смт. Розділ

admin3

Залишити коментар