16.5 C
Lviv
22.05.2024
Україна

“А потім країна Героїв стає на твій захист і змінює все у твоєму житті”, – Харлан подякувала українцям за підтримку

29 липня 2023 року.

Українська фехтувальниця Ольга Харлан повідомила, що Міжнародний олімпійський комітет ухвалив рішення про її кваліфікацію на Олімпіаду-2024 у Парижі. Спортсменка подякувала українцям, спортивним посадовцям і воїнам за підтримку і захист її позиції.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ: https://censor.net/ua/n3434091 з посиланням на фейсбук Ольги Харлан.

“Це саме той момент, коли не бачиш надії, відчуваєш нестерпний біль та розпач, думаєш, що залишився зовсім один. А потім встає ціла багатомільйонна країна Героїв на твій захист і змінює все у твоєму житті.

Я знала чим ризикую, але не очікувала, що це сколихне усе українське суспільство і всі долучаться до боротьби разом зі мною! Те що, відбувається зараз, точно увійде в історію. Це щось неймовірне”, – написала Харлан.

Спортсменка подякувала, всім, хто став на її підтримку і тиском подіяли на рішення МОК.

“Дякую кожному з вас! Дякую кожній організації моєї любої України, хто став поруч зі мною! Дякую кожному, хто долучився та зробив свій важливий внесок в це рішення – НОК, Мінспоспорту, Вадиму Марковичу Гутцайту у спілкуванні з FIE та МОК. Українські та міжнародні медіа, які розповсюдили максимально інформацію!” – додала Харлан.

Спортсменка повідомила, що Міжнародний Олімпійський комітет дозволить їй виступити на Олімпійських Іграх у Парижі 2024, незалежно від того, як завершиться її кваліфікація. І подякувала президенту МОК Томасу Баху.

“Ви всі, мої любі, стали за мене, ДЯКУЮ кожному! А наші бійці ЗСУ – то взагалі любов! Назавжди!”, – розчулено написала Ольга Харлан.

Нагадаємо, 27 липня Харлан отримала дискваліфікацію від Міжнародної федерації фехтування за відмову тиснути руку російській спортсменці на чемпіонаті світу. Санкції FIE передбачають заборону лідерці збірної України брати участь у змаганнях протягом 60 днів.

28 липня Харлан отримала автоматичну кваліфікацію від МОК на Олімпіаду-2024. А згодом виконавчий комітет Міжнародної федерації фехтування виніс рішення про призупинення дискваліфікації. 

Схожі повідомлення

У селі поблизу Дрогобича 46-річний гість зарізав на смерть 74-річного власника будинку

admin3

На Червоноградщині в аварію потрапив “Школярик”

admin2

Три Герої Небесної Сотні народилися у різні роки, але загинули за Україну у один день одного року – 20 лютого 2014-го. Сьогодні їх вшановували на Личаківському Меморіалі

admin3

За таку “діяльність” отримають судовий вирок: головний механік та головний інженер підрозділу водопостачання здавали в оренду спецтехніку, а кошти привласнювали

admin3

Творці рідної мови, або які слова вигадали українці

admin2

Продавати і купувати нерухомість поки що не можна – Мінюст обмежив роботу реєстрів

admin3

Залишити коментар