16.5 C
Lviv
03.05.2024
Новороздільська ОТГ

6:1 : з таким рахунком ФК “Новий Розділ” на виїзді розгромив ФК “Сокіл” (Никонковичі): кращий старт у другому колі Чемпіонату області важко уявити. Браво, новороздільці!

Як здорово, що перший матч другого етапу Чемпіонату Львівської області з футболу серед команд 2/3 ліги ФК “Новий Розділ” проводив у гостях. Тому що цей поєдинок був для новороздільців неначе екзаменом стосовно подолання фактору “чужого поля”. Чого гріха таїти, у двох поспіль виїзних матчах першого етапу обласного Чемпіонату наша команда зазнала, на думку фахівців, випадкових поразок (адже наші гравці переважали суперників у всіх компонентах гри) від ФК “Турбо” (Березів) ФК “Кохавинка”(Гніздичів), тож усі наступні тури підопічні головного тренера Андрія Гарапця викладалися сповна, немов гладіатори у римському Колізеї, аби виправити турнірне становище і показати усім візаві по групі, “хто є хто”.

Що ж, до честі новороздільців, це їм вдалося на всі 100 відсотків, адже після згаданих виїзних поразок ФК “Новий Розділ” не зазнав у першому колі жодної поразки ні вдома, ні на виїзді.

І сьогоднішня гра з командою ФК “Сокіл” підтвердила, що новороздільський клуб ретельно вивчив усі поставлені тренерським штабом домашні завдання і відмінно продемонстрував свій високий рівень на футбольному полі у с. Никонковичі. . Браво, новороздільці!

До речі, із схожим емоційним підйомом першу гру другого кола Чемпіонтау описала у повідомленні на сторінці ФК “Новий Розділ” у Фейсбуці Оленка Сікорська:

“Що ж, пишу пост з широкою посмішкою????

Сьогодні відбувся перший матч другого кола Чемпіонату Львівської області з футболу, де нашу команду ФК «Новий Розділ» приймали ФК «Сокіл» (Никонковичі).

Матч завершився рахунком 6:1 на користь ФК «Новий Розділ»

Голи забили⚽️

Томашевський Юра ⚽️⚽️

Стеценко Юра ⚽️

Бугайчук Євген ⚽️ (пенальті )

Куриляк Юра ⚽️

Ігор Іванович ⚽️

Ми впевнено йдемо до перемог ????⚽️

Дякуємо ЗСУ що змогли під мирним небом провести гру !????????

Слава Україні !

Слава Героям !”

Так тримати, новороздільці! Так переможемо!

Схожі повідомлення

Новороздільська школярка – переможець конкурсу-захисту науково-дослідницьких учнівських робіт

admin2

Трагедія у Новому Роздолі

admin2

Пасхальна капеланська місія «Лицарів Христа» на чолі з о. Іваном РИБКОМ вирушила на фронт до наших Воїнів із духовною та матеріальною підтримкою!

admin3

Роздільський інтернат зголосилися модернізувати ірландські благодійники

admin2

Вітання з Днем Незалежності депутата Новороздільської міської ради Володимира Засанського

admin2

Футбольна команда Новороздільської ДЮСШ – срібні призери турніру

admin2

Залишити коментар