16.5 C
Lviv
03.05.2024
Стрийщина

У Миколаївській громаді сформували План заходів з реалізації Стратегії

23 червня 2023 року

Миколаївська Громада (4)

Ця громада отримує експертну підтримку від Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».

У Миколаєві обговорили 60 технічних завдань на проєкти місцевого розвитку до Плану заходів з реалізації Стратегії. Ці проєкти напрацювала Робоча група, а також надали зацікавлені особи впродовж відкритого збору ідей, який тривав з 25 квітня до 22 травня.

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОВА з посиланням на Департамент економічної політики.

Учасники засідання, зокрема старости, депутати та активні мешканці ознайомилися з Каталогом проєктів в розрізі кожного із 10 старостатів громади та адміністративного центру та відповідно до поділу за галузями. 

«Достатньо по-господарськи підійшла громада до формування проєктів, бачимо, що найбільшу увагу в 2024-2027 роках приділять житлово-комунальному господарству. Сьогодні ми працювали, щоб охопити всі старостати, галузі та усі соціальні групи. Добір проектів буде продовжено до 7 липня», – наголосив заступник директора департаменту економічної політики Львівської ОВА Вадим Табакера.

Наступним кроком буде оцінка проєктних ідей відповідно до встановлених критеріїв задля концентрації та максимально ефективного використання фінансового ресурсу громади впродовж наступних чотирьох років.

Додамо, що під час засідання додатково розробили і запропонували до включення у План заходів такі проєкти: створення Дроговизького логістичного центру, організація умов для рекреації на водоймах Криницького старостинському окрузі, створення Рудниківського індустріального парку, облаштування придорожньої інфраструктури, закупівля контейнерів для ТПВ, влаштування інфраструктури безпеки, популяризація енергоефективності та проведення енергоаудитів, створення умов для підвищення громадської активності, відкриття філій школи мистецтв в с. Рудники, Раделичі, Гірське, створення умов для повноцінного функціонування молодіжного центру, а також облаштування на базі бібліотек громадських просторів.

Нагадаємо, Миколаївська громада включена на прохання Львівської обласної військової адміністрації до переліку громад, які отримують експертну підтримку від Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».

Схожі повідомлення

В області працюють над розробкою генерального плану Стрия

admin3

У свята кількість нетверезих водіїв зросла

admin2

Пішохід потрапив … під колесо: на об’їзній Львова

admin2

Небайдужий вчинок рятувальника у Стрию допоміг врятувати життя людини

admin3

Туристичний маршрут вздовж Дністра стартує 7 листопада від села Устя

admin2

На Львівщині очікують чергову хвилю коронавірусу в середині вересня

admin2

Залишити коментар