16.5 C
Lviv
03.05.2024
Новороздільська ОТГ

Пам’яті єдиного сина – подарунок місту батьків Героя

27 березня 2022 року, захищаючи нашу Батьківщину в російсько-українській війні, загинув учень Новороздільського ЗЗСО №3 ім. А. Гергерта, син учительки англійської мови Любомири Несторівни Бальзан – Ростислав Бальзан.

Батьки Ростислава вирішили увіковічнити пам’ять свого єдиного сина та профінансувати будівництво на території закладу освіти спортивного майданчика зі штучним покриттям, що стане символом незламності нашого народу і продовженням удосконалення і розвитку майбутнього нації. Проєктант і представники міської влади ретельно вибирали місце для майданчика на території закладу освіти. Підземні комунікації, які щільно проходять територією школи, спонукали обирати місце для майданчика в частині шкільного саду, де розташовані хворі та старі дерева. Виконком Новороздільської міської ради одноголосно дав дозвіл на відповідні роботи. Підготовчі роботи по облаштуванню спортивного майданчика розпочнуться найближчим часом.

Педагогічний, учнівський та батьківський колективи Новороздільського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №3 ім. А. Гергерта щиро дякують батькам Ростислава за безкорисливий внесок у створенні спортивного майданчика зі штучним покриттям, на якому будуть займатися спортом юні покоління новороздільчан, в пам’ять про свого єдиного сина.

Вічна слава Герою! Щира подяка батькам за виховання Героя, за їх жертовність для наближення Перемоги (Любомира і Михайло Бальзан неодноразово надавала допомогу для придбання автомобілів та інших необхідних речей для військовослужбовців)! З такими людьми – все буде Україна!

Схожі повідомлення

Помер перший кулеметник дивізії “Галичина”, миколаївчанин Леонід Муха

admin2

6:1 : з таким рахунком ФК “Новий Розділ” на виїзді розгромив ФК “Сокіл” (Никонковичі): кращий старт у другому колі Чемпіонату області важко уявити. Браво, новороздільці!

admin3

Вихованці Володимира Казбана на “Кубку Різдва”

admin2

У Новому Роздолі правоохоронці затримали зловмисника за підозрою у збуті нарковмісних таблеток

admin3

У Новороздільському ЗЗСО І-ІІІ ступенів №3 ім. А. Гергерта відбулася добровільна акція на підтримку ЗСУ “Привіт із дому”

admin3

Пластуни рознесли Вифлеємський вогонь по Новому Роздолу: в міську раду, в бібліотеки

admin2

Залишити коментар