16.5 C
Lviv
23.04.2024
Новороздільська ОТГ

Декілька годин тому Новий Розділ у скорботі зустрічав кортеж із тілом загиблого воїна Ігоря Макогона

Сьогодні о 11-й годині у рідний Новий Розділ, у рідну домівку до батьків у Малехові прибув у домовині та у супроводі побратимів по зброї боєць 103 бригади 65 батальйону територіальної оборони Ігор МАКОГІН, 1971 року народження, який напередодні загинув смертю хоробрих під Кремінною Луганської області, сповна виконавши свій військовий обов’язок.

Це був маршрут понад годинного суцільного смутку новороздільців, а особливо згорьованих батьків та рідних, починаючи від родового будинку сім”ї Макогонів, церкви Покрови Пресвятої Богородиці в Малехові, де отець Степан Попко сповнив молитовний обряд на честь полеглого Героя, далі вулицями Грушевського та проспектом Шевченка попри новороздільський ліцей ім. В. Труша, де навчався Ігор Макогін, із зупинкою побіля Алеї Героїв, де священики міських церков відправили панахиду, а отець Іван Рибко виголосив пронизливу до глибини душі промову про відважного бійця 103-ї бригади Ігоря, жорстоку війну, де гинуть за Вітчизну у війні з варварами тьми українські воїни світла.

А за хвилю кортеж із номером “200” на спецмашині з тілом загиблого воїна вирушає до каплиці церкви Різдва Пресвятої Богородиці, де сьогодні ж о 19.00год. відбудеться парастас.

…І знову вклякають навколішки люди, горять свічечки у лампадках, краються болем серця присутніх, а на ридаючих батьків ніхто без сліз співчуття не може дивитися – новороздільська громада, немов одна велика сім”я, оплакує свого сина…

Чин похорону Героя Ігоря Макогона відбудеться завтра, 27 травня, 12.00 год.

Докладніше про світлої пам”яті Ігоря Макогона та відгуки про Героя – див. у наст. числі “Вісника Розділля”

.

І

Схожі повідомлення

День Матері у Новороздільській громаді – смт. Розділ

admin2

Ярина Яценко про місця пошанування памяті та концепції їх розвитку

admin2

Плановий ремонт теплотрас у Новому Роздолі

admin2

У Новому Роздолі буде! Денний центр із кризовою кімнатою для осіб, які постраждали від домашнього насильства

admin2

Продовжуємо допомагати нашим захисникам

admin3

Щоб покращити теплопостачання для мешканців Нового Роздолу, працівники ТЕЦ замінюють непридатні для використання трубопроводи

admin3

Залишити коментар