16.5 C
Lviv
29.03.2024
Стрийщина

Новороздільчанки посіли ІІ місце у Трускавецькому турнірі з волейболу та бадмінтону, присвяченому Дню Матері

13 – 14 травня 2023 р. у Трускавецькому дитячо-юнацькому спортивному клубі «СПОРТОВЕЦЬ» організовано та проведено два юнацьких турніри з волейболу ( дівчата 15 – 16 років ) та з бадмінтону ( юнаки та дівчата 10-11 років ) присвячених Дню Матері.

Про це повідомляє на своїй сторінці у соцмережі Файсбук Ігор ГУРГУЛА.

У змаганнях з волейболу переможцями турніру стала команда м Стрия (ДБс ), друге місце у дівчат з Нового Роздолу, третє у Самбора. Вихованки відділення волейболу ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» посіли четверте місце, п’ятими були юні спортсменки ДЮСШ Старого Самбора, шостими команда м. Львова.

Турнір з бадмінтону проводився в особистому заліку серед команд з Мостиська, Львова ( ДЮСШ-1 та обласна ДЮСШ ) і Трускавця ( ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» ). Всього 36 учасників. Призерами стали : серед юнаків 1 – місце Вондрачек Данило( обласна ДЮСШ м.Львв), 2- місце Галадій Микола ( Мостиська), 3- місце Фішман Борис ( ДЮСШ-1 м.Львів). У дівчат перемогу виборола Урбанська Яна , 2- Прудивус Марта , 3- Сиротюк Богдана всі з ДЮСШ -1 м. Львова.

Учасники змагань та їх батьки ( матері ) отримали від організаторів змагань солодкі подарунки, а всі призери турнірів були нагороджені грамотами, кубками та медалями ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ».

Дякуємо ЗСУ за можливість проводити спортивно-масові заходи та «Майстерні Карамелі»

м. Трускавець (Максим Дробот), які долучились до солодких подарунків учасникам змагань.

Схожі повідомлення

Трагічна аварія на обїздній Львова

admin2

У Дрогобичі рятувальники “відкрили” двері потребуючому медичної допомоги

admin2

У Бориславі згоріло авто

admin2

Смертельна аварія

admin2

Жидачівщина прощається з Героєм Тарасом Федоровичем РИБЧАКОМ, уродженцем с. Голешів Ходорівської громади, який повертається додому на щиті

admin3

Двох львівських футболістів запросили у збірну України

admin2

Залишити коментар