16.5 C
Lviv
28.03.2024
Львівщина

На Львівщині слідчі повідомили 33-річному майстру лісу про підозру в отриманні неправомірної вигоди

За скоєне підозрюваному загрожує покарання – позбавлення волі на строк до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Як йдеться у повідомленні пресслужби ГУ Нацполіції України у Львівській області, зловмисника, 33-річного мешканця Львівщини, викрили слідчі відділу розслідування злочинів, вчинених у сфері господарської та службової діяльності, слідчого управління поліції Львівщини спільно з оперативниками Управління Служби безпеки України у Львівській області, за процесуального керівництва Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону.

Як встановили правоохоронці, майстер лісу одного з лісогосподарств Львівщини, зловживаючи службовим становищем, вимагав та одержав від приватної особи неправомірну вигоду за безперешкодний відпуск деревини з підконтрольної йому ділянки лісогосподарства загальним об’ємом 13 кубічних метрів.

9 травня слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей – позбавлення волі на строк до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває. Вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Схожі повідомлення

Оперативна інформація станом на 06.00 год. 23 лютого 2023 року щодо російського вторгнення

admin3

На Львівщині вшанували День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

admin3

На хабарі у 2000 доларів США затримано службовця районного військкомату Львівської області

admin3

На Львівщині стартує опалювальний сезон

admin3

Меморіал Ернеста Юста -24: до 1/16 фіналу вже вийшли:

admin3

За фактом побиття першокурсників одного з училищ на Львівщині розпочато кримінальне провадження

admin3

Залишити коментар