16.5 C
Lviv
02.05.2024
Україна

За якими критеріями вибирати криптообмінник

Цифрові активи зараз мають високий попит, це обумовлено нестабільною економікою у багатьох країнах. Люди вважають, що безпечніше тримати кошти в біткоїнах або інших монетах, аніж в доларах, євро, гривнях. Саме тому доволі популярним вважається обмінник usdt. Але який саме ресурс краще обрати? Стане зрозуміло наприкінці цього матеріалу.

Як обирати криптообмінник?

Щоб вигідно продати або купити цифровий актив, необхідно спочатку знайти безпечний, економічно привабливий, зручний та конфіденційний обмінник. В мережі їх безліч. Існують і українські, і європейські, і американські ресурси. Проте варто пам’ятати, що є велика кількість й шахраїв, які насправді не обмінюють кошти, а просто забирають їх собі. Тому потрібно бути вкрай обережними. 

Перше, на що слід дивитися під час вибору криптообмінника – курс. Критерій дуже вагомий, оскільки на комісії та ставці можна втратити дуже багато грошей. Не всі обмінники працюють за одним курсом: у когось він вище або ж нижче. Користь для власника крипти залежить саме від того, який відсоток він вирішить обрати. Краще за все виокремити від трьох до п’яти ресурсів та подивитися, які умови вони пропонують. Порівняння допоможе зрозуміти щодо оптимального варіанту. 

До речі, не слід довіряти сайтам, де пропозиції дуже сильно відрізняються від інших порталів. Скоріш за все, там працюють зловмисники, які спеціально виставляють найвигідніший для клієнтів курс, щоб забрати всі їх гроші.

Друге, над чим потрібно подумати, обираючи криптообмінник Вінниця – комісія. Кожен без винятку обмінник стягує з користувача невелику або значну плату за послуги. В середньому розмір коливається в межах 2-4%, але є й інші умови. Частина ресурсів закладає цей відсоток одразу у курс, що теж слід враховувати. 

Краще за все обирати сайт, де розмір комісії найменший, а ставка адекватна.

Ще слід дивитися на:

  • публічну оферту;
  • умови реєстрації;
  • надання контактів для зв’язку;
  • безпеку;
  • ліміти.

Загалом якісні обмінники пропонують своїм користувачам дуже прозорі умови. Тож, якщо немає ніяких натяків на шахраїв, то можна підписувати договір в режимі онлайн та почати обмін коштів. Зазвичай, для цього потрібно просто створити заявку та сплатити її. Також ще користувач додатково вказує сума переказу та пару для обміну. 

Що ще потрібно враховувати?

Перш ніж продавати, купувати або обмінювати цифрові активи, слід дуже уважно розглянути сайт та почитати відгуки про нього на інших ресурсах. Треба пам’ятати, що дуже часто компанії задля створення позитивної репутації в мережі на своїй сторінці публікують виключно позитивні коментарі від реальних клієнтів або ж купують їх в спеціальних авторів. Саме тому необхідно розглядати незалежні портали, оскільки там думки реальні. 

Крім того, не завадить звернути увагу на рівень прозорості, безпеки, приватності, анонімності. Зазвичай саме на цих критеріях і базуються надійні криптообмінники, які швидко проводять транзакції та відправляють клієнтам офіційні квитанції. 

Схожі повідомлення

Ознаки та перша допомога при застуді: збережіть своє здоров’я

admin

Дружина у госпіталі обіймає чоловіка, воїна 47-ї бригади Андрія, який втратив руки та зір у бою проти окупантів. ФОТО ДНЯ

admin3

Односельчани удвох розпивали спиртне і допилися до смертельної сварки: 55-річний господар зарізав 38-річного гостя

admin3

Неймовірна історія, що нагадує сюжет із “Доктора Хауса”

admin1

Популярність електровелосипедів

admin

Втікав від суду півроку – затримали на кордоні

admin2

Залишити коментар