16.5 C
Lviv
01.05.2024
Новороздільська ОТГ

Триває ліквідація поривів на теплових мережах Нового Роздолу

Після проведених гідравлічних випробувань, працівники цеху теплових мереж Новороздільської ТЕЦ виявили 7 поривів на магістральних трубопроводах. Вже завершено роботи на мережах в охоронній зоні теплової камери № 6. Триває ремонт мереж теплової камери № 244. Тут замінять кілька метрів труби діаметром 325 мм..

«Окрім роботи на теплових мережах, працівники цеху задіяні у підготовці теплових пунктів до нового опалювального сезону. Наші працівники діагностують та за потреби проводять ремонти теплотехнічного обладнання теплопунктів, проводимо налагоджувальні роботи та перевіряємо на справність електрообладнання та автоматику»,- розповів начальник цеху теплових мереж.Олег Николин.

По завершенні ремонтних робіт на усіх аварійних ділянках теплових мереж Нового Роздолу, трубопровід заповнять водою, щоб переконатися у герметичності усіх швів та з’єднань.

ТОВ “НАФТОГАЗ ТЕПЛО”

Схожі повідомлення

Наша Перша премія на на Міжнародному конкурсі талантів

admin3

Новий Розділ, 3 лютого місто буде знеструмлено

admin2

В знак скорботи за вбитим рашистами на війні Героєм Володимиром Садовим на території Новороздільської громади 22 – 23 вересня оголошено Днями жалоби

admin3

Відійшов у Вічність новорозділець Олександр Цебенко. Ковід не залишив шансів хворому серцю.

admin1

Визнання спортивних досягнень новороздільчанки Марічки ГОШИЛИК

admin3

Загинув 33-річний новороздільчанин-Воїн…..

admin2

Залишити коментар