16.5 C
Lviv
23.04.2024
Україна

“Російські солдати ґвалтували мене, поки мій переляканий син плакав”: The Times опублікувала жахливу розповідь українки

30 березня 2022 року.

насильство,згвалтування

В одному з окупованих сіл Київщини російські нелюди спочатку вбили господаря, а потім кілька годин ґвалтували його дружину. Тим часом у сусідній кімнаті ховався 4-річний син українського подружжя.

Про це повідомляє  Цензор.НЕТ.https://censor.net/ua/n3329793, посилаючись на інформацію у  The Times.

Воєнний злочин окупантів раніше підтвердила очільниця Офісу Генпрокурора Ірина Венедіктова. Росіянам заочно оголосили підозру в цьому звірстві, однак один із ґвалтівників, імовірно, вже поплатився за скоєне та сконав.

Не стала мовчати про злочини росіян і жертва їхніх знущань. 34-річна мешканка одного із сіл Броварського району Київської області відверто розповіла трагічні подробиці.

За словами українки, 9 березня російські військові вдерлися до її дому в передмісті Києва, хоча на воротах і було почеплене біле простирадло. Таке “маркування цивільних” не зупинило окупантів.

Спочатку ті застрелили їхнього собаку. Тоді пошкодили машину, щоб ніхто не зміг утекти. При цьому один із рашистів, який представився Михайлом Романовим, був напідпитку.

Коли стемніло, окупанти цинічно вбили її 35-річного чоловіка. Його тіло жінка виявила біля воріт.

Молодший (росіянин) приставив пістолет до моєї голови та сказав: “Я застрелив твого чоловіка, бо він нацист”, – розповіла українка.

Після рашисти взялися до “денацифікації” жінки. Вони погрожували, що у випадку непокори вб’ють її на очах у сина. Поки 4-річний хлопчик ховався, російські солдати знущалися з його мами.

“Той, хто застрелив мого чоловіка, сказав мені роздягнутися. Потім вони обоє ґвалтували мене один за одним. Їм було байдуже, що мій син плаче в котельні”,
– пригадала моторошні подробиці жінка.

Щойно вона вирішила, що наруга завершилася, усе повторилося. Не минуло й пів години, як геть п’яні росіяни повернулися, щоб зґвалтувати її востаннє. При цьому вони ледве стояли на ногах.

“Зрештою вони обоє заснули у кріслах. Я прокралася до котельні та сказала синові, що нам треба тікати дуже швидко, інакше нас застрелять”, – поділилася українка.

Схожі повідомлення

Нотатки з пекла

admin3

Секрети виграшу на ігрових автоматах

admin

Данілов – на слова Арахамії про 1000 загиблих та поранених на день: Цим не можна жонглювати, це не цирк

admin3

Лазерне гравіювання: якісна технологія

admin

Медичний туризм у Туреччині: клінічна перевага лікування у Туреччині

admin

34-річного підозрюваного у вбивстві ножем 57-річного односельчанина із Звенигорода затримано

admin3

Залишити коментар