16.5 C
Lviv
03.05.2024
Стрийщина

У Черницькій загальноосвітній школі відновлять ремонтні роботи незавершених корпусів

07 квітня 2023 року

Черницька Загальноосвітня Школа

На фото: Черницька загальноосвітня школа

Приміщення школи потребує повного завершення зовнішніх та внутрішніх робіт, проведення всіх комунікацій та благоустрою території.

Сьогодні, 7 квітня, заступник управління капітального будівництва Львівської ОВА Роман Дуля спільно з головою Розвадівської сільської ради Романом Сидором провели виїзне обстеження будівлі освітнього закладу – школи у селі Черниця Стрийського району, йдеться у повідомленні пресслужби Львівської ОВА.

«Сьогодні, спільно з дирекцією школи та працівниками відділу освіти територіальної громади провели обстеження школи, зокрема шкільних кабінетів роботи у яких проводились ще у 2019 році. Збудоване приміщення школи потребує повного завершення зовнішніх та внутрішніх робіт, проведення всіх комунікацій та благоустрою території. Освітні об’єкти для нас є пріоритетом, адже діти повинні навчатися у гідних умовах нової української школи із урахуванням усіх вимог щодо інклюзивності та безбарєрності», – зазначив Роман Дуля. 

Довідково:

18 лютого 2011 року розпорядженням голови Львівської ОВА №119/0/5-11 визначено замовником будівництва 12 класних приміщень і реконструкції існуючого блоку школи в с. Черниця Миколаївського району – обласне управління капітального будівництва. Будівельні роботи на об’єкті розпочали у 2011 році. Підрядні організації ТзОВ «Львівський будівельний холдинг» та ТОВ «Будівельна компанія «Захід нео» виконали роботи на понад 20 млн грн.

Схожі повідомлення

У ДТП приміського автобуса біля Львова травмовано 6 людей

admin2

Львівщина: 667 нових підтверджених випадків COVID-19 за добу 28.04.2021р.

admin3

Двоє людей отримали опіки при пожежі на Червоноградщині

admin2

У Сокільниках горів металевий гараж

admin2

23-річний стриянин – рецидивіст та його 21-річний спільник з Донеччини вимагали у львів”янина неіснуючий борг в сумі 4 тис. дол. США. Бандитів затримали “на гарячому”

admin3

Історико – культурний заповідник «Стільське городище» запрошує на цікаві і пізнавальні 3- годинні екскурсії

admin3

Залишити коментар