16.5 C
Lviv
19.04.2024
Стрийщина

На Львівщині вперше нагородили молодих “тренерів року»

Загалом відзначили 30 тренерів, які працюють у спортивних закладах Львівщини.

Сьогодні, 5 січня, начальник Львівської ОВА Максим Козицький вручив подяки та сертифікати про грошові винагороди молодим тренерам обласних спортивних закладів Львівщини, які викладають веслування, черлідинг, боротьбу, фехтування, армреслінг, стрільбу з лука, бокс, велоспорт, плавання, кіокушинкай карате, важку атлетику, гірськолижний спорт, біатлон, художню гімнастику та баскетбол.  Сума кожної нагороди – 36 тисяч гривень. 

«Тренери – це ті дорослі, які є прикладом для дітей, саме ви моделюєте ту візію, на яку у дорослому житті вони будуть оператись. Адже окрім спорту, потрібно закладати зерно мудрості – щось важливіше за медалі, кілометри, кілограми чи секунди. На кожному з вас є величезна відповідальність, в такий важкий час надзвичайно важливо займатись розвитком майбутнього покоління, прививати дітям любов до спорту. Не кожен стане олімпійським чемпіоном, але кожен має стати гідним та чесним громадянином нашої держави», – підкреслив Максим Козицький. 

За його словами, Львівщина є першою областю в Україні, яка змоделювала і втілила проєкт «Молодий тренер року» для того, щоб підтримувати юних тренерів. Очільник області наголосив, що Львівська ОВА і надалі буде відзначати усіх, хто творить майбутнє України.

Нагороди отримали: Білінський Ростислав, Блажко Наталія, Василишин Назар, Габрильчук Ірина, Голдій Ольга, Дякун Юрій, Іваніцький Ігор, Івашко Тетяна, Карташов Василь, Кіт Дмитро, Коваль Олег, Кожушко Дмитро, Козицька Юлія, Коновальчук Петро, Король Ярина, Косів Олег, Крадецька Ірина, Мисько Христина, Молодиня Володимир, Навроцька Анастасія, Патласов Олег, Первачук Надія, Русиняк Михайло, Слюсаренко Сергій, Сосновський Віталій, Сторожук Оксана, Тарасяк Христина, Шай Костянтин, Шнайдер Ольга, Янковенко Дмитро.

Довідка:

У 2022 році управління молоді та спорту Львівської ОВА започаткувало нову програму – щорічний обласний конкурс «Молодий тренер року». Це перший в Україні проєкт спрямований на розвиток потенціалу дитячо-юнацьких тренерів у різних видах спорту. 

Відповідно до умов конкурсу, тренерів до 35 років, які мають успіхи у тренерській діяльності, відзначатимуть одноразовою грошовою винагородою. Отримати винагороду наразі можуть працівники обласних спортивних закладів, які мають понад два роки стажу за основним місцем роботи. У перспективі управління розглядає можливість розширення програми і на тренерів інших закладів.  

Схожі повідомлення

На Львівщині 7-річна дитина “підхопила” правець

admin2

У ДТП постраждало двоє дітей

admin2

Унікальний жовто-блакитний сир фермерів з Львівщини

admin2

20 червня: 2 ДТП на Стрийщині

admin2

Перемогу в США на іграх стронгменів отримав силач із Самбірщини

admin2

І «брати наші менші» нездужають…

admin3

Залишити коментар