16.5 C
Lviv
20.04.2024
Новороздільська ОТГ

“Нафтогаз Тепло” роз’яснює, чому треба платити за доставку гарячої води й теплопостачання

Споживачі часто запитують, чому потрібно оплачувати за доставку гарячої води й теплопостачання, якщо у квартирі встановлено індивідуальне опалення і немає лічильників на гарячу воду? Платіжки надходять протягом року.

?Це питання цікавить багатьох мешканців Нового Роздолу. Люди не розуміють – за що сплачують кошти, якщо не користуються послугами.

“Нафтогаз Тепло” відповідає:

✔В платіжках, які отримують споживачі зазначена не вартість доставки гарячої води та теплопостачання, а оплата за абонентське обслуговування.

✔Споживачі завжди оплачували цю послугу. Раніше вона входила у загальний тариф.

✔Плата за абонентське обслуговування встановлена Законом України «Про житлово-комунальні послуги».

✔Ці кошти передбачені на обслуговування та повірку загальнобудинкових лічильників, зняття показів, друк квитанцій та інші послуги.

‼Законом також передбачено, що оплачувати послугу за абонентське обслуговування повинні не лише мешканці, які користуються послугами централізованого теплопостачання та гарячим водопостачанням, а й усі співвласники будинку.

Абонентська плата розбита на 12 рівних частин, тому квитанції надходять до споживачів і у час коли послуги не надаються. Це також визначено законодавчо.

Схожі повідомлення

Аномальна трагедія: у Львові накривка люка вбила 10-річного хлопчину

admin3

Давня Різдвяна віншівка

admin3

Директор «Нафтогаз Тепло» Ф. Шевченко зустрівся з депутатами

admin2

З Днем працівників житлово – комунального господарства і побутового обслуговування населення!

admin3

Учениці класів хореографії Анастасія Борисовська, Тетяна Малова та Емілія Каптованець – лауреати І премії у Всеукраїнському конкурсі мистецтв “Перлина України”!

admin3

6:1 : з таким рахунком ФК “Новий Розділ” на виїзді розгромив ФК “Сокіл” (Никонковичі): кращий старт у другому колі Чемпіонату області важко уявити. Браво, новороздільці!

admin3

Залишити коментар