16.5 C
Lviv
05.05.2024
Україна

8 дієвих порад як вибрати шафу купе

Зберігання речей сучасної людини для багатьох стало проблемою. Їх дуже багато і навіть не тому, що всі раптом перетворилися на шопоголіків, просто з деякими складно розлучитися. Найкращий варіант, щоб помістити все – купить шкаф купе Харьков, але й тут можуть бути певні моменти, які не лише не покращать ситуацію, а й створять нові проблеми. Дізнаємося, яку модель вибрати, щоб потім не засмутитися.

Габарити

Насамперед потрібно визначити для себе баланс між обсягом речей, які планується в ньому зберігати, передбачуваного місця встановлення та розмірами самої кімнати.

Тип відкриття дверей

Звичайно, всі вони розсувні, але є два варіанти механізму. Перший – роликовий, коли двері пересуваються за допомогою роликів за спеціальним пазом. Другий надійніший і практичніший – монорейковий, з ним ви не знатимете, що таке «зіскочили або випали двері». Такі шкафы купе більш довговічні, менше схильні до зносу.

Вид профілю

За профілем і пересуваються ті коліщатка, які переміщують двері. Серед пластикового, алюмінієвого та сталевого, останній – найвитриваліший, стійкий до навантажень та деформації.

Ходова система

Забезпечується коліщатками. Від звичайних пластикових варто відмовитися, якщо все ж таки погодитися на них – краще з тефлоновим покриттям. Металеві ж будуть надійнішими.

Матеріал

Для створення меблів переважно використовується натуральна деревина, ДСП, ЛДСП, шпон. Фасади ще більш різноманітні у матеріалах. Можна купити шафу купе у Харкові з дверима зі склом, акрилом, вінілом, металом, дзеркалами.

Внутрішнє наповнення

Звісно, ​​наповнення насамперед залежить від цього, які речі планується зберігати. Зазвичай встановлюються штанги, стаціонарні та висувні полиці, продумуються відділення, ящики, кріплення.

Доповнення

Чим сучасніша модель шафи, тим більше виробники намагаються впровадити більше нововведень, внутрішнє сенсорне підсвічування, пантограф, механізми.

Дизайн

Якою б не була функціонально продумана шафа купе, зазвичай вона є найбільшим предметом меблів у кімнаті, тому важливо, щоб вона ідеально «вписувалася» в інтер’єр. Тут можна вибрати три основні рішення: зробити його максимально непомітним, навпаки, ефектним акцентним предметом або просто продовженням загальної стилістики.

Також залежить місце встановлення, наприклад, для спальні та коридору краще із дзеркалом. За допомогою кольору можна обіграти дизайн кімнати або постаратися максимально зорово збільшити простір.

Схожі повідомлення

Доставка їжі – це вигідно

admin

Надійність керамічних інфрачервоних випромінювачів

admin

Професор УжНУ Шандор з окопа читає лекцію студентам. ФОТО

admin3

Українська ППО збила ворожий безпілотник у районі Одеси

admin3

Сьогодні зранку у с. Малі Грибовичі біля Львова в палаючому будинку від задимлення загинули двоє діток- 6-річна дівчинка та 4-річний хлопчик. Бабуся, а згодом і пожежники, так не змогли врятувати малят

admin3

Гетманцев – ворог України!

admin3

Залишити коментар