16.5 C
Lviv
23.04.2024
Україна

Чим пахне війна?

Військового, який їхав із фронту додому, вигнали в тамбур поїзда через “поганий запах”

Інцидент набрав розголосу і в “Укрзалізниці” розгорівся скандал.

Український захисник – Віктор Якименко –  11 листопада повертався з Донецького напрямку до Києва, щоб провести там відпустку. До провідника підійшли двоє чоловіків і поскаржилися на те, що від військового “погано пахне”. Провідниця попросила військового переміститися в тамбур, де той у підсумку провів 7 годин. 

“Замість того, щоб приймати подяку від людей, які захищають Україну, дуже “ввічлива” провідниця попросила його вийти в тамбур і спати там, тому що від нього погано пахне”, – повідомила в Instagram засновник благодійного фонду “Країна нескорених” любов Оліградська, до якої звернулася дочка військового.

Після цього інцидент набрав розголосу і в “Укрзалізниці” розгорівся скандал. Однак представники компанії пізніше відповіли, що залагодили ситуацію. Військовому в якості вибачення запропонували компенсувати квиток на поїзд і придбати ще один. 

“Військового, який повертався додому, пасажири звинуватили в “поганому запаху” і виставили в тамбур вагона. Наші стюарди недостатньо чітко зреагували на ситуацію і не помітили конфлікту, дозволивши захиснику провести решту подорожі в тамбурі”, – повідомили в “Укрзалізниці”.

Війна не пахне фіалками і парфумом, вона пахне потом, кров’ю і смертю!

Схожі повідомлення

Тимошенко і Арамахія проти позбавлення нардепів ОПЗЖ повноважень, – ЧЕСНО. ПЕРЕЛІК

admin3

52-річний львів’янин пропагував комуністичний режим та символіку. Відповість суворо, по закону

admin3

Поліція Львівщини затримала ще двох ухилянтів від мобілізації в ЗСУ. “Почерк” зловмисників не змінився – підроблені довідки

admin3

Правоохоронці і громада мають об’єднати зусилля заради безпеки дітей – глава Нацполіції

admin3

Як вибрати твердопаливний казан в приватний будинок?

admin

Одна країна, дві реальності…

admin3

Залишити коментар