16.5 C
Lviv
19.04.2024
Стрийщина

Грибники додають клопоту рятувальникам – тричі за добу вони виїжджали на їх пошуки

Протягом доби рятувальники Львівщини тричі надавали допомогу грибникам

Протягом доби 02 жовтня рятувальники Львівщини тричі виїжджали на надання допомоги людям, що пішли у ліс. Так, зокрема, о 15:04 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про те, що поблизу сел. Верхнє Синьовидне Стрийського району під час збирання грибів в лісі заблукав 49-річний чоловік зі своєю дружиною – жінкою 45-ти років. О 16:27 рятувальники Славської пошуково-рятувальної групи, знайшли заблукалих в лісі поблизу с. Нижнє Синьовидне.

О 19:07 рятувальникам надійшло повідомлення про те, що в м. Жовква Львівського району під час збирання грибів в лісі отримав травму ноги та не може самостійно рухатись 60-річний чоловік, житель м. Жовкви. Пожежно-рятувальним відділенням 17-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Жовква надано потерпілому домедичну допомогу та за допомогою нош транспортовано до карети швидкої медичної допомоги.

Цього ж дня о 20:53 рятувальники отримали повідомлення про те, що поблизу с. Рокитно Яворівського району під час збирання грибів в лісі заблукали 59-річний чоловік із своєю дружиною – жінкою 59-ти років. О 23:35 заблукалих знайшли та вивели з лісу.

Схожі повідомлення

Рятувальники знайшли 77-річну заблукалу збиральницю ягід

admin2

Пожежі у Ходорові та сусідніх Дулібах

admin3

Жовква: через акумулятор загорілася квартира

admin2

У Стрию поліцейські повідомили про підозру 22-річній наркозбувачці, яка розповсюджувала наркотики та психотропи

admin3

Два роки тому після падіння з балкона жінка звернулася до 32-річного ортопеда-травматолога Новороздільської лікарні, а він відправив її додому. Невдовзі вона померла. Тепер лікаря судитимуть

admin3

Миколаїв прощатиметься з 33-річним Героєм

admin2

Залишити коментар