16.5 C
Lviv
20.04.2024
Новороздільська ОТГ

Завдання виконано: тепловізор придбали – воїну передали

13 вересня став свого роду підсумком кількамісячного збору коштів на придбання тепловізора.

Дитяча мрія здійснилася! Новороздільці і не тільки збирали кошти.

Пригадуєте, скільки шахових турнірів НГО «Українська молодь Христові» та ГО «Студія розвитку дитини» провели у Новому Роздолі, біля “Сільпо”, – благодійні заходи «Зіграй в шахи – придбай тепловізор!» на підтримку ЗСУ, а також в Березині на території “Молодіжного центру” і навіть у Миколаєві. Інтелектуальні заходи доповнювали гарною українською музикою, музичним флешмобом і творчим дозвіллям для дітей, які танцювали, малювали і навіть грали у футбол, коли до заходів долучалася Академія футболу “Розділля”. Щораз збирали різну суму – і 1800, і 2200, і 15 000, і 7000 грн. Але, як мовиться, з миру по нитці…. Окрім того, подавали і реквізити на тепловізор – і рахунок поволі поповнювали люди доброї волі, вносячи і свою лепту у допомогу ЗСУ. 90 тис грн – кошти немалі – але підтримка українцями наших воїнів-захисників дивовижна.

Розпочався збір у липні, коли юний шахіст Остап з татом завітали до Ростислава Савостьянова (керівника НГО «Українська молодь Христові») з пропозицією організувати шаховий турнір. Долучилася і Радислава Горбіль (ГО «Студія розвитку дитини»). Згенерована ідея швидко дала результат.

Уже через два місяці кошти назбирали, тепловізор для військовослужбовця-новороздільця придбали.

Приємною несподіванкою стало те, що воїн-земляк прибув на декілька днів додому – тож юні патріоти йому і передали придбаний пристрій.

Організатори дякують усім за допомогу і за підтримку воїнів ЗСУ!

Схожі повідомлення

Всесвітній день волонтера – відзначення волонтерських ініціатив Новороздільської громади

admin2

З Днем Добровольця, відважні земляки, хто за покликом серця став на захист Держави!

admin3

«Милосердя. Дім собаки та кота» потребує … милосердя

admin2

Спогад про останню зустріч з полеглим Героєм України Андрієм МЕЛЬНИЧУКОМ

admin3

30 сесія – нотатки міського голови

admin2

Дмитро БРАТИНА – Герой нашого часу,  енергійний і  самодостатній, який прагнув реалізувати себе і мріяв з другом – десантником Романом після Перемоги над кацапською ордою відкрити в місті «Тату – бар». Не судилося – загинув як лицар у бою за Україну…

admin3

Залишити коментар