16.5 C
Lviv
20.04.2024
Україна

У Вінниці загинув молодий звукорежисер

Євген Коваленко з іншими музикантами готувався до концерту, який мав відбутися у Будинку офіцерів

Серед загиблих внаслідок ракетного обстрілу Вінниці у четвер, 14 липня, є звукорежисер з команди львівської співачки Roxolana, учасниці цьогорічного національного відбору на конкурс «Євробачення». Про смерть члена своєї команди – Євгена Коваленка повідомила Roxolana в Instagram, додавши, що ще один музикант важко поранений та бореться за життя.

Відомо, що навчався Євген у Києво-Святошинській районній класичній гімназії (зараз Боярський ліцей “Гармонія”). Потім вступив до Київського національного університету театру, кіно та телебачення ім. І. К. Карпенка-Карого. Хлопець увесь час присвячував музиці, без нього не обходився жоден концерт.

Євген працював із багатьма відомими зірками українського шоубізнесу. Коваленко співпрацював із виконавцями, зокрема Roxolana, Вадимом Олійником.

5 червня Євген відсвяткував день народження. Того дня його дівчина написала про своє бажання, щоб він якнайшвидше її обійняв.

За словами співачки, музиканти готувалися до вечірнього благодійного концерту, який мав відбутися в Будинку офіцерів (одна із будівель, яка була обстріляна росіянами).

«Під час ракетних обстрілів росіянами Вінниці частина нашої команди перебувала в центрі міста, всі вони поранені. Женя загинув. Андрій в важкому стані продовжує боротися за життя в операційній. Ми молимося за їх життя та життя всіх, хто постраждав сьогодні», — повідомила співачка.

Співак LAUD в Instagram написав, що загиблий – Євген Коваленко, молодий звукорежисер концертів, та опублікував фото хлопця. Також співчуття з приводу смерті Євгена висловив співак Вадим Олійник. «Згадую і плачу… Ти ніколи мені не відмовляв, навіть тоді коли був дуже зайнятий… Лети Жека, нам буде тебе не вистачати», – написав Олійник.


Схожі повідомлення

Війна зимою і війна влітку – дві зовсім різні війни

admin3

Окупанти обікрали дачу Зеленського і бази відпочинку

admin2

РИА “Новости” опублікувало статтю “Що Росія має зробити з Україною” із закликами до “деукраїнізації” та знищення нашої нацсвідомості. СКРІНШОТ

admin3

Вартість перекладацьких послуг

admin

Як мотивувати себе на догляд за собою

admin

У Новороздільській громаді створили дві сотні додаткових місць для вимушених переселенців

admin3

Залишити коментар