16.5 C
Lviv
05.05.2024
Україна

8 липня в річці на Стрийщині та в озері кар’єру на Яворівщині потонули дві особи

Вода помилок не пробачає і за минулу добу забрала два людські життя.

Як повідомляє прессслужба ГУ ДСНС України у Львівській області, 08 липня о 08:25 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від чергового Яворівського ВП ГУ НП про те, що в с. Ясниська Яворівського району в кар’єрі виявлено тіло чоловіка, 1988 року народження, без ознак насильницької смерті, який проживав в с. Мшана Львівського району. Потопельника витягнуто на поверхню водолазною службою.

Цього ж дня о 19:21 до рятувальників надійшло повідомлення, що в с. Ходовичі Стрийського району в річці Стрий виявлено потопельника. Пожежно-рятувальним відділенням витягнуто тіло чоловіка (особа встановлюється) на поверхню та передано працівникам поліції.

Головне управління ДСНС України у Львівській області вкотре звертається до громадян та наголошує, що купатися дозволяється лише у спеціально відведених для цього місцях. Також наголошуємо не купатися на підпитку та не запливати далеко, особливо якщо не впевнені у своїх силах, не купайтесь наодинці. Відпочивайте безпечно та відповідально.

Схожі повідомлення

24-річна дівчина врятувала життя бійцю під обстрілами російських снайперів

admin1

Викрадену у Львові дев’ятимісячну дівчинку поліцейські розшукали на Хмельниччині.

admin3

Святкування весілля в ресторані у Львові

admin

Дмитро Ярош закликав максимально сприяти Збройним Силам України та їх Головкому Валерію Залужному і не перетворювати Залізного Генерала у чергового “божка”

admin3

Окупанти підірвали Каховську ГЕС

admin2

Смертельна ДТП поблизу с. Пасіки Зубрицькі біля Львова: загинув 29-річний водій “Ауді”, який зіткнувся з автопоїздом

admin3

Залишити коментар