16.5 C
Lviv
19.04.2024
Україна

6 зловмисників через інтернет-крамницю збували у Львівській області наркотики і кожен щомісяця збагачувався на 200 тис. грн. Банду викрито, підозрювані під вартою, триває досудове розслідування

Правоохоронці Львівщини викрили і затримали групу наркозбувачів, які через власні інтернет – крамниці продавали наркотики та психотропні речовини.

Про успішну операцію львівських поліцейських інформує пресслужба ГУ НП України у Львівській області

До складу групи входило шестеро осіб. Зловмисники розповсюджували наркотики та психотропи через інтернет-крамниці, попередньо отримуючи кошти на електронні гаманці, а постачав їм «товар» 28-річний мешканець столиці.

Серед заборонених речовин, які зловмисники пропонували до продажу – канабіс, псилоцибінові гриби, кокаїн, марки «LSD», «MDMA» та різноманітні нарковмісні пігулки.

«Товар» зловмисники рекламували через три власні Інтернет-крамниці. Кошти отримували на електронні гаманці у криптовалюті. Такий «бізнес» приносив кожному з членів групи понад 200 тисяч гривень доходу щомісяця.

Постачальника та ще двох фігурантів затримано, їм вже повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

Схожі повідомлення

Ракетна атака 23 листопада

admin2

Як правильно розрахувати потужність генератора | експерти Мотозілла

admin

Поблизу Авдіївки під російським обстрілом загинув Український захисник

admin1

За що ми воюємо

admin3

Добровольчий батальйон імені Шейха Мансура- Герої України. Назвати їх “ворами в законі” і екстрадувати у московію- найгірша образа і ганьба для самих українців

admin1

Ще один воїн в Небесному Легіоні

admin2

Залишити коментар