16.5 C
Lviv
21.05.2024
Україна

Ключове за добу: ворог завдав ракетного удару по одному з об’єктів військової інфраструктури у Яворівському районі

Упродовж доби було одне сповіщення про повітряну тривогу. Ворог завдав ракетного удару по одному з об’єктів військової інфраструктури у Яворівському районі. Він повністю зруйнований. Жертв чи постраждалих, за останньою інформацією, немає.

Як повідомляє пресслужба Львівської ОДА, про це сьогодні повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.
“Дякую нашим силам ППО, які знищили дві крилаті ракети окупанта. З міркувань безпеки, це все, що можу повідомити”, – зазначив очільник області.

Також він повідомив, що розселили в області за добу ще 209 людей, які через війну змушені були тікати з дому. Пункти пропуску на виїзд у Львівській області перетнули 17 тисяч осіб. Поліція опрацювала 1560 звернень щодо підозрілих людей, автівок та об’єктів.

“Станом на цю годину на усіх пунктах пропуску є черги із транспортних засобів, а саме: «Рава-Руська» – вантажівки в обох напрямках; «Грушів» – легкові автомобілі на в’їзд, автобуси на виїзд; «Краківець» та «Шегині» – легкові автомобілі на в’їзд, вантажівки по обидві сторони кордону. Також у Краківці – автобуси в обох напрямках. Бережіть себе та рідних. Коли сирена сповіщає про повітряну тривогу, негайно перейдіть у безпечне місце. Зберігайте спокій. Бережіть Україну!”, – наголосив начальник Львівської ОВА.

Схожі повідомлення

Львівські правоохоронці затримали розшукувану за шахрайство особу та ще й з 76-а патронами

admin3

Молитви за мир і Україну

admin2

Банда у складі 3-х львів’ян збувала мешканцям області “героїн”. Злочинний промисел викрили правоохоронці

admin3

СБУ оприлюднило свідчення Медведчука – покази проти Порошенка

admin2

Чотири головні критерії вибору пральної машини

admin

Які імена обирали для дітей на Львівщині у 2022 році

admin4

Залишити коментар