16.5 C
Lviv
26.04.2024
Україна

Нема невинуватих росіян. Вони всі там пороблені

4 травня 2022 року. Змістовна і оригінальна публікація журналіста Османа ПАШАЄВА надрукована у розділі “Блоги” інтернет – видання “Цензор НЕТ.”: https://censor.net/ua/b3338768.

Допис О. Пашаєва – гідна відповідь відомому російсько – ізраїльському ведучому Сєві Новогородцеву, який у одному з телеефірів пихато самовихваляв російську мову та зверхньо принижував мову українську.

Жаль Сєву Новгородцева і тих ізраїльський ведучих, яким довелося чути маячню старого драного пса про “недостаньо широкий культурний контекст” українського суспільства. Послухав весь шматок.

І те що він не уявляє наукову книжку з фізики українською бо нема в нас інструментарія.

Ах ти ж старий дрібний хрін.

Якщо ти так думаєш про 40 мільйонну європейську націю вчені, артисти і митці якої преставлені всесвітньо задовго до Лифаря, Вернадського чи Кримського, то якої ж думки, стара ти шельмо, про узбекську, румунську чи кримськотатарську науку і культуру.

Да буде тобі відомо, курво лондонське, що одним з найбільших досягнень сучасної математики є розміщення однакових тримірних сфер у восьми- і двадцятичотирьохмірному просторах. Зробила це киянка Марина Вязовська в Лозаннському університеті.

Історик світової науки Ніл Фергюсон потрапляє на український ринок раніше ніж на російський. Переклади якісніші і без спотворень думок автора, що визначає останні 10 років голвні тренди майбутнього

Кримський татарин і громадянин України Алі Алієв з Техаського Університету в Далласі (освіту о римав в Харкові, коли всі кримці ще жили в депортації в Узбекістані) першим 2012 розробив тканину неведимку за що потрапив 2012 в перелік-50 by times як винахідник року, 2020 став знаменитим через нові системи охолодження, а найбільше його цікавлять звукові невидимки.

І таких прикладів можна наводити і наводити. Просто ліньки, згадав те про що не потребував час аби загуглити.

Нема невинуватих росіян. Вони всі там пороблені

Додам лише, що визнаю період у фізиці з Ландау і неймовірний талант Чайковського, Мусоргського і Глінки, найкращого з якия я певен ви б затравили і зараз за пропаганду ЛГБТ тощо, але все решта дорогі росіянчики – від Пушкіна до Бродського – бліда копія лівої руки точніше TAKLİT – підробка. 

Схожі повідомлення

Станозолол для жінок: плюси та мінуси використання у бодібілдингу

admin

Автентичні приналежності для ресторанів і готелів

admin

Загроза ракетного удару та ліквідація пожеж сухостою: як минула доба на Львівщині

admin3

До неіснуючого

admin3

Подорож зі Львова до Закарпаття: відкривайте красу України

admin

Як обміняти Біткоїн на валюту?

admin

Залишити коментар