16.5 C
Lviv
03.05.2024
Україна

Де купити у Львові вхідні двері?

Від якості вхідних дверей часто залежить безпека домівки, офісу, іншого об’єкту. Тому обираючи такі вироби, варто орієнтуватись на репутацію виробника, матеріал виготовлення, фурнітуру, загальні та особливі характеристики. Щоб знайти естетичні, міцні, довговічні вхідні двері Львів, ви можете приїхати до торговельного центру «Марк». На території ТЦ відкриті шоу-руми від провідних виробників та офіційних дилерів, які пропонують широкий асортимент дверей на будь-який смак.

Також ви можете подивитись актуальні пропозиції на https://mark-lviv.com.ua/. В каталозі ви знайдете перелік компаній й брендів, які займаються виготовленням та реалізацією вхідних дверей. На сайті ТЦ «Марк» є фото дверей від виробників, номери магазинів й салонів, години роботи, телефони для зв’язку, вказане розташування на території торговельного центру (поверх), яку продукцію представляють. Тож, в одному місці ви знайдете бажаний товар, не витрачаючи часу на пошуки та поїздки.

Основні критерії вибору вхідних дверей

Як правильно обрати вхідні двері? Існує кілька важливих критеріїв, за якими спеціалісти рекомендують робити вибір. Спочатку ви маєте визначитись з такими питаннями:

  • призначення дверей;
  • ступінь безпеки;
  • перелік експлуатаційних характеристик;
  • ціна.

Призначення

Чи будуть двері встановлені на вулиці або в під’їзді. Для вуличних моделей важлива стійкість до кліматичних умов. Якщо двері будуть встановлені в приміщенні під’їзду, слід звернути увагу на ізоляцію, що захистить від проникнення сторонніх звуків, запахів.

Безпека

Важливо, щоб двері були міцними, стійкими до зламу. Тому товщина металу на полотні повинна складати від 1.5 мм. Також необхідно подбати про міцний замок. Фахівці пропонують обирати такі бренди, як Mul-T-Lock, Kale, Iseo, Cisa, Mottura. Ще перевагою буде наявність антивандального покриття.

Характеристики

Обирайте вхідні двері, характеристики яких не гірші за вказані:

  • товщина полотна від 80 мм;
  • товщина облицювальних панелей від 12 мм;
  • 2 контури ущільнювачів;
  • наповнення полотна утеплювачем (мінеральна вата).

Ціна

Якісні вхідні двері коштують недешево. Але потрібно усвідомлювати, що це інвестиція у вашу безпеку та комфорт. Вартість буде вищою, якщо характеристики будуть кращими.

Як замовити?

На сайті торговельного центру «Марк» роздивиться які товари запропоновані. Далі вам краще приїхати до ТЦ, подивитись на асортимент вхідних дверей «наживо», отримати консультації та поради професіоналів та потім зробити індивідуальне замовлення. Можливо, ви захочете купити модель, якої немає в наявності та її виготовлять після вашого замовлення. Готові двері вам доставлять за вказаною адресою, допоможуть зі встановленням.

Схожі повідомлення

На Одещині викрито групу фальшивомонетників під керівництвом російського “кримінального авторитету”

admin2

Про шляхетний дар відомим вченим Григорієм Степанцем спадщини Києво-Могилянській академії та Католицькому університету на розвиток науки і особисто Головнокомандувачу ЗСУ генералу Залужному, який шляхетно переадресував мільйон доларів на потреби української армії – у повідомленні Каті Соболевої на сторінці “Неймовірна Україна у Facebook:

admin3

Ще один шахрай з Донеччини ошукав літню львів”янку на тисячі дол. США. Утім, і його затримали правоохоронці

admin3

«Готуйсь!» Саме таким гаслом вітаються наші наймолодші пластуни в Новому Роздолі. А це означає, що новаки завжди готові до нових пригод та викликів

admin3

Голосування на Львівщині пройшло без грубих порушень публічного порядку та виборчого законодавства

admin3

Вся правда про бункер: путін нікому не довіряє і змінює охоронців

admin2

Залишити коментар