16.5 C
Lviv
03.05.2024
Україна

Ситуація з нарахуванням бойових премій виправляється

Джерела повідомили про розсилку по військових частинах змін до наказу про визначення районів бойових дій, яким встановлюються райони нарахування бойових премій за бойові дії у першій лінії. Премія за участь у контактних боях становить 100 тисяч гривень, нагадаю.

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний вніс зміни, і у список районів бойових дій внесені усі райони, де відбуваються контактні бої, повідомляє головний редактор інтернет – видання “Цензор.НЕТ” Юрій Бутусов у блозі.

У деяких частинах до особового складу зміни вже доведені, до деяких – ні, тому у людей в кінці місяця були зрозумілі запитання. Затримка з доведенням до особового складу пояснюється необхідністю перерахунку, оскільки внесення змін визначено з 1 січня, тобто за змістом наказу ті, хто брав участь у бойових діях безпосереденьо і не отримав січневу премію, мають тепер отримати нарахування за січень.

Головне, що рішення ухвалене, і тепер усі хто найбільше ризикував та брав участь у контактних боях у першій лінії мають отримати премії у повному обсязі і за січень і за лютий.

Так що найближчими днями мають вже усі частини підтвердити і провести донарахування. Сподіваюсь, це вирішить основну проблему для тих, хто постійно ризикує собою, бо бойова премія у 100 тисяч за першу лінію – це серйозне посилення.

Добре, що зміни внесені швидко, і права воїнів, які ведуть контактні бої на передовій, відновлені. 

Джерело: https://censor.net/ua/b3402397

Схожі повідомлення

Наливні підлоги

admin

Будьте уважні – мітки ворога! Знайдено і в нашій громаді.

admin2

Нардеп Ковальов, скориставшись зв’язками у ФСБ, вів таємні переговори про виведення бійців із “Азовсталі”, – CNN

admin3

Окупанти обікрали дачу Зеленського і бази відпочинку

admin2

Найсмачніші шедеври м’ясної гастрономії: Стейк і його неперевершена магія

admin

Уламки збитих ракет пошкодили цивільний об’єкт біля Радехова – Максим Козицький

admin3

Залишити коментар