16.5 C
Lviv
03.05.2024
Україна

Що подарувати рідним на новорічні свята?

Вибираючи подарунок бабусі та дідусеві на новорічне свято, варто враховувати їхній вік, стан здоров’я. Літнім людям можна подарувати щось «для душі», щоб порадувати їх, або щось практичне. Універсальними, бюджетними подарунками будуть косметичні набори, сіль для ванної кімнати. У людей похилого віку вже склалися свої інтереси і орієнтуючись на них ви можете вибирати подарунок. Багато активних бабусь і дідусів люблять відвідувати лазню, в такому випадку можна подарувати набір ефірних масел, ароматне мило або банне приладдя.

Стане в нагоді бабусі новий набір келихів, тарiлки, супові тарілки, соусниця і тд адже якщо за столом збирається все сімейство, потрібно, щоб посуду вистачило всім. Щоб вибрати посуд не потрібно ходити по людним магазинам, для цього потрібно лише зайти в інтернет магазин посуду “Посудмейстер” та вибрати що вам потрібно.

Бабуся з дідусем завжди оцінять вироби своїми руками, тому онуки можуть зробити їм подарунок яскраві аплікації.

Щоб не мудрувати з презентом, можна подарувати подарунковий сертифікат, тоді близькі зможуть вибрати собі те, що їм дійсно потрібно: аптечну продукцію, продукти та напої, побутову хімію, товари для дому. Подарункові сертифікати можуть стати і доступними за ціною, і дорогим подарунком, адже за ціновою категорією вони розраховані на різний бюджет.

Якщо ви хочете зробити дорогий подарунок, і чоловікові та жінці сподобається парфумерна вода, тільки в цьому випадку потрібно точно знати переваги обдаровуваного, щоб не дарувати непотрібний подарунок із дратівливим ароматом.

Новий рік Різдво — свята у родинному колі. І завжди постає питання, що подарувати рідним, щоб подарунок виявився справді потрібним та корисним? По-перше, враховуйте вік обдаровуваного. Дитина буде радою отримати цікаву іграшку, підліток – потрібний гаджет. Родичі середніх років оцінять практичні та потрібні подарунки, а людям похилого віку краще дарувати «класику»: баночку меду, чай або каву.

По-друге, враховуйте міру спорідненості. Для батьків, сестер, братів, племінників, бабусь та дідусів краще підготувати дорожчі подарунки, ніж для далеких родичів.

Щоб точно знати, скільки ви готові витратити на подарунок для певного родича, заздалегідь продумайте бюджет.

Згадайте про захоплення адресата подарунка, його характер. Є люди, які віддають перевагу лише практичним речам, особливо це стосується чоловіків.

Щоб святкування Нового року пройшло чудово, підберіть своїм рідним та близьким оригінальні та корисні подарунки, які порадують їх та подарують позитивні емоції!

Схожі повідомлення

У ДТП загинув 36-річний дрогобиччанин, який не впорався із керуванням автівки, внаслідок чого транспортний засіб перекинувся на узбіччі дороги

admin3

Від початку листопада ювенальні поліцейські Львівщини відвідали понад 40 сімей, які опинилися у складних життєвих ситуаціях

admin3

На Харківщині “виготовляли” дитину “під ключ” за 60 тисяч доларів

admin2

Герої, які заснули на віки

admin3

Неповний механізований батальйон ЗСУ під Харковом знищив одну з найелітніших бригад ЗС Росії, – Бутусов. ВIДЕО

admin3

Борщівник Сосновського: чим ця рослина небезпечна та що робити при контакті зі шкірою

admin3

Залишити коментар