16.5 C
Lviv
19.04.2024
Україна

У Львові поліція затримала жінку, яка завдала товаришеві співмешканця удару ножем в шию. А все почалося із спільної пиятики у квартирі…

У Львові поліцейські затримали зловмисницю за підозрою у замаху на вбивство знайомого. Конфлікт між підозрюваною та потерпілим виник на побутовому грунті, під час розпивання спиртного. Повідомлення про пораненого чоловіка надійшло у поліцію від чергового лікаря одного з львівських травмпунктів.

Про це йдеться у інфомації пресслужби Нацполіції України у Львівській області.

Як встановили співробітники відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №1, 12 квітня у помешканні 33-річного львів’янина, на вулиці Величківського, зібралась компанія у складі чотирьох осіб – господаря, його співмешканки – жительки Львова віком 27 років, та двох чоловіків – знайомих власника квартири.

Присутні розпивали алкоголь і близько 23.30, коли господар та один з його товаришів відпочивали у кімнаті, на кухні між співмешканкою господаря та другим гостем виник конфлікт, під час якого жінка завдала своєму опоненту удару кухонним ножем у шию.

В подальшому медики діагностували у потерпілого, 32-річного львів’янина, зокрема «проникаюче ножове поранення» – зараз він перебуває у реанімації. Слідчі територіального підрозділу поліції за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури повідомили зловмисниці про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.15 ч.1 ст.115 (Замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Підозрювану затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере їй запобіжний захід. Досудове розслідування триває.

Завершується повідомлення зверненням правоохоронців до громадян: “Поліція Львівщини застерігає – не зловживайте алкоголем, адже значну кількість злочинів, зокрема тяжких та особливо тяжких, громадяни вчиняють, перебуваючи у нетверезому стані”

Схожі повідомлення

Як правильно вибрати сушку для овочів та фруктів

admin

Росіяни вбили українського захисника. Щодня загиблі, а реакції головнокомандувача немає…

admin1

Два трупи в одному будинку: в запалі сварки тесть спершу застрелив зятя, а відтак – і себе

admin3

На Рівненщині дитина заблукала у лісі

admin2

72 540 доз вакцини «Comirnaty» – вже у Львові

admin3

Товари для рукоділля в спеціалізованому інтернет-магазині

admin

Залишити коментар