16.5 C
Lviv
28.04.2024
Україна

Навіщо і як часто потрібний профілактичний огляд?

На жаль, лише небагато пацієнтів регулярно проходять профілактичний огляд у лікаря-стоматолога. Профогляд необхідний як дорослим, і дітям, незалежно від віку. Це дозволить надовго зберегти здоров’я та красу ваших зубів. Тому у цій статті ми розкажемо чому та коли потрібно проходити стоматологічний огляд у стоматолога.

Профілактичний огляд стоматолога рекомендується проходити кожні півроку навіть за відсутності скарг та підозр на наявність проблем. У цьому випадку рекомендуємо вам звернутися до професіоналів у клініці “Symmetrica”. Спеціалісти допоможуть вам вирішити будь-які проблеми щоб ви посміхалися частіше. Деталі за посиланням – https://symmetrica.ua/.

Навіщо потрібний профілактичний огляд?

Відсутність зубного болю означає, що зуби здорові. Варто пам’ятати, що карієс не поводиться на ранніх стадіях. А якщо вона розташована в контактній зоні між зубами, виявити його без рентгенологічного знімка неможливо.

Якщо зловити захворювання на ранній стадії, можна обійтися без використання бормашини. Гудіння бору подобається далеко не всім пацієнтам, тому рекомендуємо скористатися шансом уникнути цієї процедури.

Як відбувається профілактичний огляд?

Під час консультації стоматолог проведе ретельний візуальний огляд ротової порожнини. При підозрі на наявність захворювань на прийомі робляться необхідні знімки: панорамний, прицільний або комп’ютерна томографія.

Лікар може порекомендувати зробити процедуру професійної гігієни ротової порожнини – вона також рекомендована раз на півроку. Якою б якісною не була домашня чистка зубів, найчастіше багато зон залишаються поза увагою.

Відомо, що найчастіша причина проблем із зубами – недостатня гігієна. Професійне обладнання дозволить очистити кожен куточок ротової порожнини.

Регулярний огляд ротової порожнини стоматологом:

  • Допоможе запобігти розвитку захворювань;

Огляд зубів і ясен дозволить спрогнозувати розвиток патологій та запобігти їх. Стоматолог завжди готовий навчити пацієнта правильної домашньої гігієни та дати корисні рекомендації.

  • Збереже ваш гаманець від зайвих витрат;

Лікувати захворювання на пізніх стадіях і відновлювати втрачені зуби набагато дорожчі за регулярну профілактику. Вигідніше двічі на рік сплатити процедуру професійної гігієни, ніж через один раз залишити велику суму в клініці.

  • Позбавить переживань про стан зубів.

Ви будете впевнені у здоров’ї своїх зубів.

Схожі повідомлення

Батько Юрій Стасовський виніс з-під обстрілу тіло загиблого сина Дмитра, з яким воював в одному батальйоні, – Бутусов. ФОТО

admin3

Вусатий антистрес: які недуги лікують кішки

admin

«Я – інвалід, я віддаю сестрі свою пенсію, допомагаю. Вона мене соромиться, а також б’є..»

admin3

Яка мета використання навчальних посібників з української мови в школі?

admin

Хто зрадник в оточенні Зеленського?

admin3

Їжте, танцюйте, насолоджуйтесь життям, але тихіше. Майте повагу до тих, кому зараз дуже болить…

admin3

Залишити коментар