16.5 C
Lviv
04.05.2024
Україна

Львівський лікар “відзначав” Новий рік з Президентом

Колишній очільник Ковельського МТМО, а нині гендиректор Львівської клінічної лікарні швидкої меддопомоги Олег Самчук з’явився у новорічному відеопривітанні Президента України Володимира Зеленського.

Його можна було побачити у сегменті під час згадки про медиків, які у 2021 році проводили унікальні операції з трансплантації органів.

«Ті, хто вперше зробили унікальні операції з трансплантації печінки, легень, серця, і завдяки кому хтось знову може жити, знову дихати і знову любити», – зазначив в промові президент.

Схожі повідомлення

14 березня – День українського добровольця. Прийшла пора змінити ставлення держави до добровольців

admin3

Системи трансформації диванів та меблів – які бувають

admin

ПОВБОЛІВАЄМО ЗА НАШИХ !У Пекіні сьогодні стартували Зимові Олімпійські Ігри. За нагороди  до 20 лютого у 15 дисциплінах позмагаються 2900 спортсменів з усього світу. Україну на змаганнях представлятимуть 45 найкращих спортсменів. Четверо з них – із Львівщини. Це 26-річний Антон Дукач, 23-річний Андрій Лисецький, 22-річний Ігор Стахів та 27-річна Олена Стецків. 

admin3

Ендопротезування суглобів: показання та протипоказання

admin

Вночі у львів’янина вкрали автомобіль «TOYOTA LAND CRUISER 200». Злодій встиг перегнати його у Рівненську область, де і був затриманий поліцейськими

admin3

Данілов – на слова Арахамії про 1000 загиблих та поранених на день: Цим не можна жонглювати, це не цирк

admin3

Залишити коментар