16.5 C
Lviv
03.05.2024
Україна

При НПП «Сколівські Бескиди» запрацював притулок для внутрішньо переміщених осіб

17 березня 2022р, новини прес-служби Львівської ОДА

В пункті підтримки внутрішньо переміщених осіб при національному природному парку «Сколівські Бескиди» розпочали прийом та поселення жителів з Східної України. Тут не чути вибухів та можна спокійно пережити час воєнного стану. Притулок розрахований орієнтовно на 200 осіб. Прийом людей проводиться після постановки на облік у Сколівській міській раді без зайвих формальностей.

Всю організаційну роботу проводять спільно Сколівська міська рада та національний природний парк «Сколівські Бескиди». Координує роботу Львівське обласне управління лісового то мисливського господарства.

Тут створено мінімальні вигоди (освітлення, тепло, вода холодна і тепла, кухня, санвузли, пральні машини, обігрівачі повітря, електрочайники, холодильник, інтернет зв’язок, розетки для підзарядки мобільних телефонів).

Для дітей створили ігрову кімнату, а також при потребі можна підібрати гуманітарний одяг та взуття. Для всіх людей організували харчування.

Посильну допомогу для створення даного пункту надали міжнародні партнери: Aevis Foundation,  Frankfurt Zoological Society Zoological Society (Німеччина), Fundația Conservation Carpathia (Румунія), а також місцеві активісти, мешканці та підприємці – інформують в обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Схожі повідомлення

Рятувальники Львівщини, які були залучені до відновлення житлових будинків у прифронтових населених пунктах на Донеччині, отримали відзнаки

admin3

«Черга більша, ніж за айфоном». Поштова марка про російський корабель набирає популярності серед українців

admin3

Час припинити проросійську гру “Facebook”

admin3

Поліція та СБУ заблокували діяльність псевдорелігійної секти “АллатРа”, до якої належали Баканов та Верещук. ФОТОрепортаж

admin3

Про Угорщину рік тому

admin3

Львів’янка – новий міністр соцполітики

admin2

Залишити коментар