16.5 C
Lviv
02.05.2024
Україна

25-річний ветеран з Самбірщини переміг у шоу «Голос країни»


25-річний ветеран з Львівщини Михайло Панчишин (відомий під псевдонімом та позивним Ptashkin) переміг у талант-шоу «Голос країни – 13». У фіналі співак виконав авторську пісню «Невідомий солдат», яку присвятив своїм побратимам, інформує zaxid.net.

Фінал шоу «Голос країни – 13» відбувся у неділю, 29 жовтня, на телеканалі 1+1. 25-річний Михайло Панчишин з Львівщини виконав авторський трек «Невідомий солдат». Пісня, яку Панчишин присвятив своїм побратимам, принесла йому перемогу у шоу. Тренером переможця був Артем Пивоваров. У фіналі з Михайлом змагався ще один ветеран ЗСУ – Юрій Городецький.

«Колись командир мені сказав: «Мішань, зроби так, щоб про нас не забули». Для мене це було найголовніше… Я – ветеран війни. Я не прийшов сюди показати, який я крутий співак. Я прийшов сюди славити наших ЗСУ», – сказав Михайло Панчишин.

Після перемоги Михайло Панчишин разом із Артемом Пивоваровим дали інтерв’ю програмі «Сніданок з 1+1». Вони розповіли, що планують продати кубок переможця у своїх соцмережах та скерувати виручені кошти підрозділу «Бойових Бобрів», у складі яких під Бахмутом воював і сам Михайло Панчишин.

Михайло Панчишин (відомий під псевдонімом та позивним Ptashkin) родом із міста Рудки на Львівщині. Освіту він здобув у Львівському коледжі готельно-туристичного та ресторанного сервісу за професією кухар-кондитер.

У 2017 році Михайло Панчишин взяв участь та переміг у проекті «Х-фактор». З початком повномасштабного вторгнення Росії Михайло Панчишин вступив спершу до лав тероборони, брав участь у звільненні Ірпеня, згодом воював під Бахмутом. Під час бойових дій Михайло Панчишин отримав контузію, частково втратив слух і був комісований за станом здоров’я.

Схожі повідомлення

Під час евакуації цивільних з “Азовсталі” 6 травня росіяни вбили трьох бійців “Азову”, – ЗМІ

admin3

Сполохане Різдво присіло на порозі

admin3

На Львівщині ворог поцілив у об’єкт військової інфраструктури неподалік Радехова

admin3

Сьогодні вночі росія вбила у Києві 9-річну дівчинку (інформацію уточнено), її 34-річну маму і 33-річну жінку

admin3

Банда у складі мешканців Львівської, Закарпатської та Тернопільської областей збувала контрабандну зброю. Поліція затримала організатора угрупування

admin3

Не сумуй, дитино, що немає тата…

admin3

Залишити коментар