16.5 C
Lviv
25.04.2024
Україна

16 лютого 35-річний рецидивіст із Закарпаття пограбував магазин у Бориславі

Чергового рецидивіста — гастролера затримали поліцейські оперативники Львівщини. Цього разу — у м. Борислав Львівської області

Як повідомляє пресслужба ГУ НП України у Львівській області, 16 лютого близько 19.30 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про пограбування, що сталось в одному з магазинів, розташованого на вулиці Володимира Великого у місті Борислав Дрогобицького району. За словами заявника, зловмисник заволодів грошима з каси, після чого втік.

На місце події негайно виїхали екіпажі групи реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група та співробітники інших служб відділення поліції №1 Дрогобицького районного відділу поліції.

Продавчиня магазину надала правоохоронцям детальний опис зловмисника і невдовзі заступник начальника відділення поліції виявив втікача неподалік місця скоєння злочину та спільно з поліцейськими групи реагування затримав його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Речові докази, зокрема 1300 гривень виручки, у зловмисника вилучені.

Особу затриманого встановлено – ним виявився 35-річний мешканець Закарпатської області, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, зокрема й за грабежі.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.

Схожі повідомлення

Філатов до “спікерів від влади” : “Я відмовився від своїх зарплати, премій та надбавок. Кажу про це публічно. Відмовтеся і ви”

admin3

Кібер – аферист, використавши сайт «OLX», ошукав довірливу мешканку Трускавця на 25 тис. грн, попередньо дізнавшись номер її банківської картки

admin3

Львівська ОВА передала для підтримки бійців підрозділу «Азов» авто швидкої та медикаменти

admin3

Смертельне фото з рушницею…

admin2

Доброго ранку, ми з України! В захопленому рф порту Бердянськ знищено великий десантний корабель «Орск» чорноморського флоту окупантів. Слава Україні!

admin3

Росіяни знають, що вони нацисти, – Зеленський

admin3

Залишити коментар