16.5 C
Lviv
21.05.2024
Україна

Спіральні конвеєри: види та особливості

Спіральний конвеєр є спеціалізованим обладнанням, за допомогою якого можна переміщувати товари у вертикальному напрямку між різними рівнями складу. Також він дозволяє акумулювати вантажі з метою їхнього подальшого подання в зони оброблення продукції. Це обладнання відрізняється високою продуктивністю (до 3 тисяч товарів на годину) та має тривалий термін служби.

Переваги вертикального сортера

Спіральні транспортери мають такі переваги:

  1. Можливість інтеграції з іншим складським обладнанням. Вертикальний сортер поєднується зі стрічковим конвеєром, рольгангами, сортерами тощо.
  2. Компактні розміри. Завдяки цьому на складі не знадобиться багато місця. Встановити вертикальний сортер можна навіть у невеликих приміщеннях.
  3. Висока надійність. Це обладнання не вимагає постійного обслуговування — воно розраховане на тривалу роботу без втручання.

Спіральний конвеєр підходить для транспортування крихких, легких, нестійких вантажів, а також різних ящиків, коробок, лотків. Він відрізняється високою продуктивністю та застосовується для буферного зберігання товарів. Його можна використовувати разом з мезонінами, платформами та Pick Tower. Він підвищує ефективність роботи складу, дає змогу прискорити процес комплектації замовлень, а також розміщення на зберігання різних вантажів. До переваг спірального конвеєра можна віднести й те, що він може працювати з товарами, які знаходяться на різних рівнях складського зберігання. Це дозволяє значно спростити логістику продукції та знизити трудовитрати з боку персоналу.

Різновиди спіральних конвеєрів

Спіральні транспортери випускаються у різному виконанні:

  1. SV. Вважається універсальним. Підходить для більшості штатних завдань. Може оснащуватися однією або декількома доріжками для руху товарів, які розміщуються паралельно.
  2. SVe. Має широку стрічку, завдяки чому підходить для роботи з негабаритними вантажами.
  3. SVo. Даний спіральний транспортер призначений для роботи з типовими вантажами у твердому пакуванні. Відрізняється економічністю та практичністю.
  4. SVs. Має вузьку стрічку для транспортування, завдяки чому займає мінімум місця. Цей конвеєр призначений для роботи з малими вантажами. Існують моделі як з однією, так і з шістьма стрічками.

Також існує модель AccuVeyor. Подібний спіральний транспортер дозволяє накопичувати велику кількість товарів, причому він займає мінімум місця. Підходить для балансування швидкості оброблення замовлень у різних зонах. 

Де шукати обладнання для складу

Якщо хочете придбати якісні, сертифіковані конвеєри, рольганги неприводні чи інше складське обладнання, слід звернутися в компанію KAPELOU. Вона займається їх розробленням, продажем та обслуговуванням, пропонуючи клієнтам вигідні умови співпраці. Ця компанія має більш ніж 600 успішних кейсів різних видів складності — саме вона займалась обладнанням складів Розетки, Епіцентру, Moyo тощо. Ви завжди зможете отримати детальні консультації у менеджерів та придбати саме те обладнання, яке буде найефективнішим на складі. 

Схожі повідомлення

В Україні російські окупанти зруйнували майже 23 тисячі кілометрів доріг

admin3

Рівненщина: перекинувся рейсовий автобус з пасажирами

admin2

Як вибрати надійний велосипед у Львові?

admin

Унікальна методологія надання послуг інтернет-маркетингу в агентстві Інкейворд

admin

Перемовини між Україною та Росією розпочнуться в найближчі хвилини, – Веніславський

admin3

Впродовж 9-10 листопада поліцейські припинили на Львівщині масштабне підпільне виробництво тютюнових виробів. Вилучено цигарок на 33 млн грн

admin3

Залишити коментар