16.5 C
Lviv
02.05.2024
Стрийщина

У м. Жидачів рятувальники і поліція “визволили” 84-річну жінку, яка самостійно не могла відчинити двері своєї квартири у 5-поверхівці

Як йдеться у повідомленні пресслужби ГУ ДСНС України у Львівській області, 28 лютого о 15:44 до рятувальників надійшло повідомлення про те що, в м. Жидачів вул. Шкільна, Стрийського району на другому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку зачинилася та не може самостійно відчинити двері квартири власниця 1935 року народження.

Пожежно-рятувальним відділенням 16-ої державної пожежно-рятувальної частини м.Жидачів за допомогою штурмової драбини надано доступ працівникам поліції для потрапляння у квартиру через балкон, де знаходилась жінка, яку за допомогою медичних нош доставлено до карети швидкої допомоги та госпіталізовано до лікарні.

Схожі повідомлення

На щиті додому повертається ще один Герой нашої громади

admin3

Андрій ГАРАПЦЬО: «Участь у «Вінтерболі» та наступних турнірах ФК «Новий Розділ» передовсім розглядає як етапи підготовки футболістів до Чемпіонату області. Бо завдання незмінне – боротися за перемогу»

admin3

На війні загинув Герой з Миколаєва

admin2

На російсько – українському фронті загинув уродженець с. Йосиповичі Стрийської громади – старший лейтенант ЗСУ Василь ЛЕСЬКІВ

admin3

Жителів Стрийщини запрошують пройти опитування щодо  роботи ЛОВА

admin2

Тривожний антирекорд: за добу на Львівщині госпіталізовано 314 осіб

admin3

Залишити коментар