16.5 C
Lviv
24.04.2024
Україна

“Влада готує провокації і в Жулянах, і під судом”: активісти та представники “ЄС” збираються на акцію проти політичних репресій біля аеропорту “Київ”

Напередодні нової доби

"Влада готує провокації і в Жулянах, і під судом": активісти та представники "ЄС" збираються на акцію проти політичних репресій біля аеропорту "Київ"

Партія “Європейська Солідарність” разом із громадськими активістами, ветеранами війни проти російської агресії готова дати відсіч будь-яким провокаціям з боку влади чи найнятих нею “тітушок” .

Як інформує Цензор.НЕТ із посиланням на пресслужбу партії “ЄС”, про це в Жулянах, де збираються люди з усіх куточків України на акцію проти політичних репресій і свавілля влади, сказав ветеран війни з Росією, депутат Київради Олександр Погребиський.

“За останні два з половиною роки ми бачимо, як країна скочується у зворотньому напрямку. Ми сюди прийшли захистити демократію, свободу слова і правосуддя в Україні. Якщо вже таким чином зараз за надуманою справою, використовуючи політичне переслідуваня, влада коїть те, що ми бачимо, то завтра вона буде це робити з кожним патріотом, з кожним учасником війни, і вона вже це робить” – говорить Погребиський.

“Я бачу системну руйнацію цінностей, які по суті країна і нація виборювала усі роки війни і Майдану. Ми маємо захистити демократію, яку наші хлопці і дівчата захищають на лінії фронту”, – каже ветеран.

“Ми будемо тут, ми будемо під Печерським судом. Ми знаємо, що влада готує провокації і в Жулянах, і під судом. Тут присутні активісти ГО “Справа громад” і “Солідарна молодь”, партійні делегації з різних областей. Тут є ветеранська організація “Res_Publika. Брати По Зброї”, яка не допустить ніяких провокацій. Так само як і під Печерським судом. Ми попереджаємо владу – будь-які провокації будуть працювати проти неї”, – застеріг Олександр Погребиський.

“З Банкової постійно, систематично роблять подібні провокації проти п’ятого Президента. Це було і минулого року, і позаминулого. Ми доволі ефективно протидіяли. Хочу попередити всіх найнятих “тітушок”: всі ваші обличчя, всі ваші дані будуть фіксуватись”, – попередив Олександр Погребиський. 

Схожі повідомлення

Як знайти ідеального ведучого на весілля

admin

Як уникнути переохолодження

admin3

Основні особливості Хуобі

admin

Коли потрібно викликати сантехніка

admin

Поліцейські повідомили про підозри учасникам угруповання за озброєні розбійні напади, катування та вбивства людей у Львівській області

admin3

Перша бойова втрата березня.. Під обстрілом російських окупантів загинув український захисник.

admin1

Залишити коментар