16.5 C
Lviv
02.05.2024
Стрийщина

Вантажівка збила двох молодих людей з Верхнє Синьовидного

18-річний юнак загинув на місці ДТП, 19-річну дівчину госпіталізували
Дорожньо-транспортна пригода сталася у неділю ввечері, 16 січня, на трасі Київ – Чоп у Стрийському районі. У с. Межиброди, що розташоване між селами Нижнє та Верхнє Синьовидне, вантажний автомобіль Volvo на смерть збив 18-річного юнака, 19-річна дівчина отримала травми, її доставили у реанімацію.

Як повідомили у поліції, дорожньо-транспортна пригода сталась о 19:30 на дорозі Київ – Чоп у с. Межиброди Стрийського району. За інформацією поліції, водій вантажного автомобіля Volvo, 57-річний мешканець Закарпатської області, с. Страбичов, збив двох пішоходів – 18-річного хлопця та 19-річну дівчину – обоє мешканці селища Верхнє Синьовидне. Внаслідок наїзду хлопець від отриманих травм помер на місці події, дівчину госпіталізували в реанімаційне відділення.
Також у департаменті повідомили, що дівчину госпіталізували в реанімаційне відділення Стрийської ЦРЛ, з відкритою черепно-мозковою травмою, забоєм головного мозку, переломом склепіння та основи черепа, переломом зі зміщенням обох кісток обох гомілок та множинними саднами та ранами голови і кінцівок.
За цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 8 років. Поліція проводить досудове розслідування, встановлюють обставини події.

Схожі повідомлення

Сестри Музичук зі Стрия – у десятці кращих шахістів світу!

admin2

У Стрию з’явилася нова вулиця, названа в честь видатного комбата «Карпатської Січі» Олега Куцина

admin3

У с. Дроговиж Стрийського району 16-річний мотоцикліст не впорався з керуванням і з”їхав в кювет. Травмував і себе, і 18-річну пасажирку

admin3

У Стрию правоохоронці повідомили 32-річному місцевому жителю про підозру в розповсюдженні наркотиків та психотропів

admin3

Поліцейський врятував немічних людей на пожежі

admin2

Три мільйони 100 тисяч грн зібрали небайдужі люди Новороздільської, Миколаївської, Розвадівської та Тростянецької громад на благодійному аукціоні “Мільйцони на дрони”

admin3

Залишити коментар