16.5 C
Lviv
20.04.2024
Новороздільська ОТГ

Звіт фракції ПП «ПРОПОЗИЦІЯ» у Новороздільській міській раді за 2020-2021 рр.

За результатами місцевих виборів 25 жовтня 2020 року до Новороздільської міської ради від нашої політичної сили було обрано 3 депутати – Оксана Фартушок, Микола Степанов, Інна Миронюк. У своїй роботі керуємось виключно Законами України «Про статус депутатів місцевих рад», «Про звернення громадян», Регламентом роботи Новороздільської міської ради та іншими нормативно-правовими актами.
Одним із пріоритетів в роботі депутата вважаємо участь у пленарних засіданнях ради та роботу у постійних депутатських комісіях. За рік роботи було проведено 14-ть сесій (всього 20 пленарних засідань). За звітний рік ми прийняли 927 рішень. Відвідуваність сесій Новороздільської міської ради депутатами від ПП «ПРОПОЗИЦІЯ»: Фартушок Оксана Степанівна і Миронюк Інна Валеріївна -20 з 20 = 100 %. Степанов Микола Миколайович – 17 з 20 = 85% (пропущено три засідання у зв‘язку з хворобою COVID-19).
Депутати нашої фракції працюють у постійних депутатських комісіях: Оксана Фартушок – голова комісії з питань комунального господарства, промисловості, інвестицій та охорони навколишнього середовища. Комісією проведено 20 засідань та розглянуто 120 рішень. Микола Степанов – комісія з питань землекористування (проведено 12 засідань, на яких розглянуто 277 рішен). Інна Миронюк – комісія з питань бюджету та регуляторної політики. Комісією проведено 22 засідання та розглянуто 211 проєктів рішень.
Не менш важливою складовою в здійсненні депутатської діяльності вважаємо роботу з виборцями. Завжди аналізуємо потреби своїх виборців і кожного жителя ОТГ зокрема. Більшість звернень громадян стосуються покращення благоустрою прибудинкових територій, стану доріг та освітлення. Також літні люди часто потребують роз‘яснень щодо надання субсидій, оформлення матеріальних допомог та юридичних консультацій. Жодне з питань не залишаємо без уваги. Загалом, відкрита співпраця з мешканцями, взаєморозуміння та підтримка забезпечує вдалий результат.
Щиро вдячні за довіру всім, хто віддав свій голос за ПП «ПРОПОЗИЦІЯ». Користуючись нагодою, щиро вітаємо мешканців Новороздільської ОТГ, передусім, малечу, з прийдешнім Днем Святого Миколая! Бажаємо усім родинного тепла та затишку, веселого свята, омріяних подарунків! Нехай наші діти зростають добрими й щасливими – батькам на радість, а Україні – на славу!

Схожі повідомлення

Із смутком повідомляємо: вперше з часу заснування  «Вісник Розділля» відмовився від передплатної кампанії на 2023 рік. Причина – фінансові труднощі редакції

admin3

LvivOneDay cup: команда АФ”Розділля” – три виграші, дві поразки. Результат -4 місце із 10 команд-учасниць

admin3

Пожежа у Новому Роздолі

admin2

Риболовний турнір – у неділю

admin2

“Жовтий” карантин – в Україні, на Львівщині, у Новороздільській ОТГ

admin2

Головний тренер Андрій ГАРАПЦЬО, воротар Роман БІЛИЙ та нападник ФК “Новий Розділ” Руслан ОЛЕКСЮК – найкращі у третій лізі Львівської області у трьох номінаціях!

admin3

Залишити коментар