16.5 C
Lviv
29.03.2024
Україна

Банда із Закарпаття у складі 34-річної матері та 18-річної доньки пограбували у під’їзді 68-річну львів’янку. Мабуть, «сидітимуть» у в’язниці поокремо…

Що й казати, нечасто у кримінальній хроніці з’являються повідомлення про такий собі «сімейний підряд» на грабіжницькій ниві. І можна собі тільки уявити, яким було материнське виховання донечки. Тепер обох перевиховуватимуть у пенітенціарній системі.

Як повідомляє пресслужба ГУ Нацполіції України у Львівській області,18 грудня у поліцію за допомогою звернулась 68-річна жителька Львова. Жінка повідомила, що напередодні близько 18.00 у під’їзді будинку, де вона проживає, на неї напали двоє осіб, закрили їй очі шарфом, відібрали мобільний телефон та гроші, після чого втекли.

Проведеними заходами оперативники відділу кримінальної поліції Львівського районного управління №2 встановили, щодо вчинення злочину причетні дві мешканки Закарпатської області – 34-матір та її донька віком 18 років. Речові докази у них вилучені.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили зловмисницям про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Досудове розслідування триває.

Схожі повідомлення

Поліція Львівщини здійснює пошуки незаконних посівів снотворного маку та конопель. “Урожай” серйозний – відкрито понад 50 кримінальних проваджень

admin3

За 9 листопада на дорогах Львівщини сталось 13 ДТП, двоє людей загинули

admin3

Заява Глави УГКЦ щодо дискусії довкола деяких висловлювань Папи Франциска на зустрічі з католицькою молоддю Росії

admin3

В с. Піски побіля Щирця збудують супер-завод з виробництва сухих будівельних сумішей

admin3

Ішов 65-річний львів’янин і… впав у каналізаційний колодязь. Якби не рятувальники, хтозна як би інцидент завершився

admin3

Конотопська битва. Сучасне і минуле

admin3

Залишити коментар