16.5 C
Lviv
01.05.2024
Україна

Пам’ятаємо кожне зерня 33-го…

Три Голодомори.

Мільйони загиблих українців.

Винищені долі та життя на десятки років вперед.

За те що хотіли бути українцями, робили свою справу, говорили своєю мовою, бажали своєї Вільної і Незалежної держави.

Ще ніколи, за жодних обставин ніхто не придумував більш жорстокої та людиноненависницької машини вбивств яку придумала Радянська росія, яка не могла і не може змиритися з самою думкою про існування України та українців.

Сутністю Голодоморів було винищити та вбити українців ментально та фізично, знищити саму подобу людини, вбити свідомість та відданість, принизити людську гідність і жагу до життя.

Тричі московсько-більшовицькі вбивці реалізовували свій план Голодоморів:,1921, 1932-1933 та 1946.

Проте наймасштабнішим та найжахливішим був спланований геноцид 1932-1933 років.

Ми втратили мільйони живих та ненароджених. Найкращих, найпрацьовитіших, найсильніших. Україна втратила цвіт нацїї та надовго втратила можливість на визволення від московської орди.

Часто ми намагаємося зрозуміти, чому сучасна Україна проходить жорна потрясінь. Чому ми надовго втратили розуміння свого, українського. Чому намагаємось досі відвойовувати своє? Відповіді варто шукати зокрема і сьогоднішньому трагічному дні…у 32-33 роках минулого століття…

Проте, не зважаючи на масове винищення украінців ми вистояли. Україна є. Голодомор не зламав нас усіх. Він не вичавив оту іскру життя. З’явилися нові украінці, воля і свобода яких проростала і з’являлася як роса на сонці.

А отже є надія на наше повернення як сильної та незламної Нації.

Українці, брати та сестри! В цей день вшануймо загиблих у ті страшні роки. Запаліть свічку пам’яті тим, хто жив та загинув заради того щоб були ми і була Україна!

О 16 годині вся Україна буде вшановувати пам’ять жертв Голодоморів в Україні.

Памʼятаємо!

Братство ОУН – УПА Новоград

Схожі повідомлення

Переваги паперової упаковки

admin

Ростислав ГАПАТИН: ” Цьогоріч у «битві титанів» на вагонобудівному ринку України ТОВ «ДМЗ «Карпати» здобуває перемоги. І попри неймовірну конкуренцію, має усі шанси прорватися на міжнародний ареал”

admin3

Кібер – аферист, використавши сайт «OLX», ошукав довірливу мешканку Трускавця на 25 тис. грн, попередньо дізнавшись номер її банківської картки

admin3

Глава УГКЦ у Нью-Йорку: «Одне скажу від народу з України: нікому й на гадку не спадає здатися»

admin3

Увага! Найкраща вакцина – та, яка доступна для вас.

admin3

Порошенко закликає екстрено скликати Радбез ООН та Раду ООН з прав людини через звірства російських окупантів на Київщині

admin3

Залишити коментар