16.5 C
Lviv
01.05.2024
Україна

Кратом та спорт

Чай кратом дозволить бути швидше, вище, сильніше за себе вчорашнього. І йдеться не лише про результати, а й про приємніший шлях до досягнень.

Сотнями років мисливці та збирачі з Південно-Східної Азії пили кратом для отримання енергії. Для мешканців Малайзії або Таїланду є звичним зібратися на чаювання, а потім цілий день провести у джунглях, зазнаючи колосальних навантажень. Європейці адаптували цей досвід під свої завдання: заняття у тренажерному залі, пробіжки, туристичні походи, велоподорожі.

Кратом дає енергію

Білий і зелений — найкращі сорти кратома для отримання енергії, яку можна направити в потрібне русло. Але цей чай — це не просто енергетик або природний аналог передтренувальних препаратів. Він дає сильніший і триваліший ефект, який може триматися годинами. До речі, особливість білого сорту кратома в тому, що після фази стимуляції настає коротка фаза розслаблення, яка допомагає відпочити від активності.

Кратом мотивує

Деякі люди використовують кратом для схуднення. Він трохи знижує апетит, але що важливіше – покращує настрій, знижує тривожність та дратівливість. Тобто у людини з’являється ментальний ресурс та енергія. А значить їй набагато простіше зайнятися спортом, а не розкисати перед екраном смартфона.

Головне — з розумом підходити до вживання кратома:

  • вибирати добірні сорти без молодих листів;
  • пити кратом не частіше ніж раз на 2-3 дні;
  • дотримуватися рекомендованих дозувань (1-2 г заварки);
  • іноді змінювати сорти.

Кратом допомагає

Сильні навантаження потребують ефективного відновлення. І в цьому можуть допомогти червоні сорти кратому. Вони відрізняються сильною знеболювальною дією та розслаблюючим ефектом. Тобто допомагають максимально розвантажити тіло і свідомість. А вже потім, зі свіжими силами можна розпочинати новий день і бути готовим до нових звершень.

Усі сорти кратому мають антиоксидантні та антибактеріальні властивості. Завдяки їм чай покращує імунітет. Помічено, що любителі кратому рідше хворіють на застуди та грип. Відповідно, чим краще ви себе почуваєте, тим активніше можете проводити своє дозвілля.

ПС: кратом — багатогранна рослина, яка є відносно новою для нашої культури. Тому, перед купівлею та вживанням, краще поговорити зі спеціалістами. Вони допоможуть підібрати потрібний сорт та дадуть важливі поради. Ну, а потім – практика. Кожен досвід є унікальним, тому все потрібно робити за відчуттями.

Схожі повідомлення

Зниклу семирічну дівчинку на четвертий день пошуків знайшли мертвою. За попередніми висновками поліції, дівчинка стала жертвою жорстокого сексуального злочину, а смерть настала від задушення.

admin1

На Стрийщині реалізують мрії дітей-переселенців

admin3

Бензопили — інструменти для виконання будівельних та робіт по господарству

admin

Мешканець Миколаєва погрожував вбити нардепа Василя Вірастюка. Розпочато кримінальне провадження, – поліція

admin3

Після важких боїв ЗСУ відійшли з Лисичанська, – Генштаб

admin3

Поліція та СБУ заблокували діяльність псевдорелігійної секти “АллатРа”, до якої належали Баканов та Верещук. ФОТОрепортаж

admin3

Залишити коментар