16.5 C
Lviv
05.05.2024
Україна

Автооренда у Львові – надійніше з професіоналами EverCars!

Львів є одним з найбільших міст України, міжнародним туристичним центром, західними «воротами» нашої держави. Щороку сюди приїжджають безліч людей з різних куточків планети, щоб познайомитися з древньою історією, унікальною архітектурою, відпочити в Карпатах, налагодити ділові звʼязки з партнерами по бізнесу.

Щоб відвідати всі визначні місця, не обмежуючи себе в часі, необхідно забезпечитись зручним способом пересування. Для цього варто звернутися в компанію EverCars, яка вже не перший рік надає гостям і місцевим мешканцям таку послугу, як оренда авто у Львові.

Чому слід обрати саме EverCars?

Послуги з автопрокату в різних регіонах західної України надають чимало фірм. Але перевагу слід віддавати найнадійнішим, перевіреним компаніям, працюючим на вітчизняному ринку автооренди досить тривалий час і маючим відмінну репутацію. Саме такою і є EverCars. Замовивши прокат авто у Львові, ви не тільки заощадите час, кошти, нерви, а й будете пересуватися містом та поза його межами в умовах підвищеного комфорту. Навіть якщо ви не маєте водійського посвідчення або не бажаєте кермувати власноруч, можете замовити автівку з водієм.

Вам потрібен джип чи позашляховик для подорожі в гори? Бажаєте справити враження на ділових партнерів статусним авто? Для поїздок містом віддаєте перевагу компактному смарт? Вирішили протестувати електрокар? Будь-який автомобіль вам підберуть в автопарку компанії. Кожен транспортний засіб знаходиться в ідеальному стані, регулярно проходить техогляд, мийку, хімчистку, має страховку за програмою КАСКО

Замовити автівку можна мінімум на добу з подачею у будь-якій точці Львова.

Як скористатися послугою автопрокату?

Як скористатися послугою автопрокату?

Зарезервувати машину можна онлайн або за телефоном. Для укладення договору необхідно мати:

  • Вік від 23 років;
  • Стаж водія не менш, ніж два роки;
  • Паспорт, що засвідчує особу орендаря;
  • Водійське посвідчення.

Всього 10-15 хвилин свого дорогоцінного часу ви витратите на оформлення автооренди, але гарантовано не матимете проблем з пересуванням по Львову.

Вартість послуги залежить від терміну оренди, моделі автівки, потреби в додаткових послугах, опціях, обладнанні. Але в будь-якому випадку, ціни в EverCars вас приємно здивують. За досить розумні гроші ви отримаєте сервіс європейського рівня. Звертайтеся у будь-який зручний для вас час в режимі 24/7. Львів вже чекає на ваш приїзд!

Схожі повідомлення

Творці рідної мови, або які слова вигадали українці

admin2

Спеціалізовані послуги перекладів

admin

Героїня Яна Зінкевич стала прототипом культової ляльки Barbie

admin1

Тактичні спальні мішки: як правильно обрати

admin

Людина як прапор: цікаві факти з життя лідера ОУН Степана Бандери

admin3

Паркан з металевої сітки – найкраща огорожа

admin

Залишити коментар