16.5 C
Lviv
25.04.2024
Новороздільська ОТГ

Турнір з настільного тенісу визначив переможців серед навчальних закладів Новороздільської ОТГ. На жаль, окремі вчителі фізкультури ігнорують участь у змаганнях

Як зазвичай, під звуки маршу та гімну України 27 листопада відбулося відкриття традиційних змагань серед навчальних закладів Новороздільської  територіальної громади. До змагань долучились 8 команд. З привітанням до учасників змагань звернувся директор ДЮСШ Вацик Я. І.

В процесі змагань було виявлено ряд здібних тенісистів, які будуть займатися настільним тенісом, а також виступати за Новороздільську ДЮСШ на обласному рівні.

Змагання проходили надзвичайно цікаво, адже багато учасників займаються в тенісній секції, тож їх підготовка була достатньо доброю. У підсумку важко було визначити призові місця, адже три команди набрали однакову кількість очків, лише невеликі переваги в партіях дали можливість визначити призерів, а це: I місце ЗШ №5, II місце – політехнічний коледж, III місце – СШ №4. Більшість вчителів фізвиховання були присутні на змаганнях, неприємно, але хотів би  відзначити, що окремі учителі  фізкультури  навіть заявку до змагань не подали, хоча в їх школах є прекрасні тенісисти, які є навіть  чемпіонами області в командному заліку. Також регулярно ігнорують участь в цих змаганнях вчителі  ЗШ №2.

У 2-й групі змагались тенісисти 2007 р. і молодші.

На превеликий жаль, було тільки дві команди територіальних громад – з  сіл Березина та  Гранки-Кути, відповідно, вони ж і стали призерами.

Не змогли організувати команду для змагань (по 3 учні) вчителі фізвиховання сіл Горішнє, Станківці, смт. Розділ, хоча  для цих сіл закуплено тенісні столи.

Натомість хочу висловити декілька позитивних слів учителю фізвиховання школи  Березини  Михайлу Регусевичу, який  активно співпрацює з учнями,   завжди з ними від початку до кінця змагань. Один з його учнів – Красій Сергій вже виступав на обласних змаганнях.

* * *

Також приємна новина: відділ освіти Новороздільської міської ради вручив грошові премії за зайняте 1 місце в командних змаганнях першості області  11-річним тенісистам, учням  Новороздільської СШ №4 – Бурову Едуарду, Білявському Дем’яну, Польовому Денису.

Михайло БІЛЯВСЬКИЙ, тренер-викладач

На фото: призери школи  с. Березина (вчитель фізвиховання Михайло Регусевич) та школи с. Гранки-Кути (вчитель фізвиховання Світлана Зініна)

ДО РЕЧІ: наступні поєдинки в рамках   триденного новорічного турніру з визначення чемпіонів міста 2021 року – відбудуться у  різних вікових групах. Змагання будуть проводитись 23-24 грудня – початок  о 15:30 год. та 25 грудня – початок о 10:00 год.

 Запрошуємо до участі тенісистів Новороздільської територіальної громади.

Схожі повідомлення

Новороздільцям від колективу ТзОВ “Енергія – Новий Розділ”: дякуємо за розуміння та терпіння, а працівникам ДМЗ “Карпати” – за сприяння у ліквідації аварії

admin3

З роси і води вам, наші постійні читачі!

admin2

Із 30 березня сервісні центри розпочали видавати номерні знаки за новими правилами

admin3

Загинув новорозділець, солдат-радіотелефоніст

admin2

РОЗПОРЯДЖЕННЯ №98 від 10 липня 2023 р. ПРО СКЛИКАННЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ НОВОРОЗДІЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

admin3

Володимир ГРАДИЛЬ: прощання у 33-й день народження…

admin2

Залишити коментар