16.5 C
Lviv
19.04.2024
Україна

Неподалік с. Зимна Вода діяла нелегальна АЗС. Відкрито кримінальне провадження

Якщо не підводить пам’ять, то ні в листопаді, ні в жовтні повідомлень про схожі випадки, себто припинення діяльності незаконних автозаправних станцій на Львівщині у зведеннях пресслужби ГУ НП України у Львівській області не було помічено. Очевидно, зловмисники вправно приховували свій нелегальний «бізнес», тож і не потрапляли в поле зору поліції. Утім, на початку першого місяця зими їх таки зуміли вивести на чисту воду правоохоронці.

Як повідомляє Нацполіція Львівщини, 2 грудня поліцейські групи реагування патрульної поліції спільно з співробітниками відділу превенції та інших служб Львівського районного управління поліції №2 під час відпрацювання території обслуговування виявили на автодорозі «Львів-Шегині», неподалік села Зимна Вода, нелегальну автозаправну станцію.

Як встановили правоохоронці, працівники станції незаконно реалізовували водіям дизпаливо з цистерни через паливо-роздавальну колонку, не маючи при цьому жодних дозвільних документів – ліцензії на торгівлю підакцизними товарами, сертифікатів на пальне та інших.

Також поліцейські задокументували факт продажу працівником нелегальної АЗС, 50-річним місцевим мешканцем, дизпалива водію автомобіля «Рено». Правоохоронці вилучили обладнання нелегальної АЗС та близько 150 літрів пального. Призначені експертизи.

За фактом дізнавачі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.272 (Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – штраф від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Досудове розслідування триває.

Схожі повідомлення

УГКЦ хоче отримати право служити в Почаївській Лаврі

admin3

Особливості оздоблення фасадів дерев’яних будинків

admin

На отриманні хабарів затримано прикордонника Львівщини

admin2

До фінішу Геннадій Печенюк доїхав з останніх сил і, присівши, відновлював дихання. Аж тут він почув своє прізвище як переможця у категорії «80+». Вау –у-у!

admin3

Які є види зовнішньої реклами і як вибрати ефективну?

admin

7 березня світ вшановує пам’ять про поліцейських, які загинули на службі. За період незалежності до крайнього часу померло 1671 поліцейських.

admin1

Залишити коментар