16.5 C
Lviv
20.04.2024
Україна

На отриманні хабарів затримано прикордонника Львівщини

Співробітники Служби безпеки України викрили інспектора прикордонного контролю митного пункту пропуску «Рава Руська» на систематичному вимаганні неправомірної вигоди.

Оперативники встановили, що прикордонник налагодив механізм одержання хабарів від підприємців. За певну суму, в обхід митного законодавства, він допомагав комерсантам безперешкодно перевозити товари через «зелений коридор».Такими діями інспектор свідомо наносив фінансову шкоду державі.

Правоохоронці затримали зловмисника в порядку ст. 208 КПК України під час чергового отримання неправомірної вигоди. Наразі зловмиснику повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Тривають слідчі дії для встановлення усіх деталей корупційної схеми. Також перевіряється причетність інших співробітників Держприкордонслужби до протиправної схеми.

Викриття проводилось оперативниками Управління СБУ у Львівській області за процесуального керівництва Львівської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону та відділом внутрішньої безпеки по 7 прикордонному загону ГВВВБ “Захід”.

Схожі повідомлення

УВАГА! Потужна магнітна буря!

admin2

Пашинський про справу ДБР проти нього: За перший тиждень війни моєю командою було підготовлено біля 50 розрахунків ПТРК “Стугна” і “Корсар”

admin3

Біда за бідою: велика аварія з бензовозом на Рівненщині

admin2

Серед постраждалих через ракетні обстріли Львова двоє людей у важкому стані, – Садовий

admin3

Крига скресла: завтра, 17 серпня, Новий Розділ відвідає керівник НАК «Нафтогаз України» Юрій Вітренко

admin3

Сьогодні у Львівській області СБУ затримала росіянина, який допомагав окупантам. ФОТО

admin3

Залишити коментар