16.5 C
Lviv
25.04.2024
Новороздільська ОТГ

З наступного понеділка працівники КП «Розділжитлосервіс» розпочнуть розповітрювати батареї системи опалення у квартирах містян

У четвер,21 жовтня,  близько 12.00 год. у редакцію зателефонувала, мешканка будинку №№15,17 по вул. Грушевського  пані Дана і попросила надати інформацію, коли у квартири запустять тепло, бо ж дуже вже холодно у помешканнях. А також додала, що перед цим таке ж запитання ставила по – телефону № 3-13-14 працівнику диспетчерської служби КП «Розділжитлосервіс», але з його відповіді мало що зрозуміла (можливо, телефонний зв’язок завадив – І. Б.).

Як цього ж дня з’ясував репортер «Вісника Розділля», остаточно тепло «зайде» у квартири цих та інших будинків, коли працівники сантехслужби КП «Розділжитлосервіс» завершать розповітрювання  батарей системи опалення у будинках та квартирах містяг. Вказані роботи розпочнуться, імовірно, з понеділка наступного тижня.

Схожі повідомлення

Кривава бійка у Гранки-Кутах

admin2

Хто загубив

admin3

Євген РОЗЛУЦЬКИЙ: три поєдинки – три перемоги достроково! На чемпіонаті Львівської області з боксу новорозділець, який представляв міську ДЮСШ, завоював перше місце!

admin3

Загинув 33-річний новороздільчанин-Воїн…..

admin2

І знову про деякі «вузькі місця»  благоустрою нашого міста

admin3

Наперекір війні: танцювальне свято на сцені МБК “Молодість”

admin2

Залишити коментар