16.5 C
Lviv
29.03.2024
Новороздільська ОТГ

Дмитро Бойчак – переможець Всеукраїнського боксерського турніру серед ДЮСШ. Добре виступили й інші підопічні відомого тренера Тараса Курляка

 Що й казати, неабияким  хистом  відзначається  тренер відділення боксу Новороздільської ДЮСШ Тарас КУРЛЯК. Впродовж багатьох років завдяки  наполегливій праці наставника, його  вміння  вмотивовувати підопічних  до наполегливих тренувань та вдосконалення бійцівських навичок  вихованці талановитого тренера здобувають високі місця у різного роду змаганнях. Зокрема, декілька здібних новороздільських  боксерів, які тренувалися (і тренуються) у Т. Курляка  вже ставали чемпіонами України та переможцями та призерами міжнародних змагань.

 До проведення  відкритого Всеукраїнського турніру з боксу, присвяченого Дню захисника і захисниці України, святу Покрови Пресвятої Богородиці, Дню українського козацтва та 79-й річниці створення УПА, який 14-16 жовтня відбувся у Трускавці, юні чемпіони – боксери жили у будинках на різних вулицях та кварталах міста.

І от на цьому престижному турнірі чемпіонський титул здобув Дмитро Бойчак, мешканець  9-го кварталу, де він проживає з батьками у будинку по вул. Яворницького. Звичайно, ми, мешканці кварталу, дуже раді , що відтепер маємо свого чемпіона, вітаємо Дмитрика з перемогою та баємо нових спортивних успіхів. А тепер пора розпитати у відомого наставника більш докладно про Всеукраїнський боксерський турнір. Отже, слово Тарасу Курляку:

–  Насамперед відзначу, що це був доволі представницький турнір, у якому взяли участь представники ДЮСШ з Тернопільської, Івано – Франківської, Закарпатської, Хмельницької, Чернівецької та Львівської областей. До речі, представників Новороздільської ДЮСШ на змаганнях було найбільше – п’ять спортсменів, що свідчить про високий рівень підготовки.

Ну, про чемпіонський виступ Дмитра  Бойчак  2010 року народження, учня 6-го класу НОК ім.. Володимира Труша вже відомо, а як «показали» себе решта ваших підопічних?

-Гаразд, судіть самі: із 10 учасників,  які взяли участь у Всеукраїнському турнірі, усі новороздільські юні боксери  посіли місця у першій п’ятірці. Зокрема, згаданий Дмитро Бойчак завоював перше місце, Володимир Маджаров – друге, Денис Яценко та Ігор Андрусів – третє, Олег Теслюк – п’яте. Особливо хочеться відзначити фінальний поєдинок Дмитра Бойчака, який достроково переміг суперника в другому раунді за явною перевагою.

Вітаємо вас та ваших підопічних із успішним виступом і бажаємо нових перемог.

-Дякую, звичайно, постараємося спільно домагатися чергових високих результатів на змаганнях.

Розпитував Іван БАСАРАБ 

Схожі повідомлення

Станківці-Тужанівці-Підгірці: край озер і Дністра

admin2

Новороздільська ОТГ увійшла в «жовту зону» (статистика захворювань за вихідні дні). Учні підуть до шкіл після свят…

admin2

Виїзний прийом міського голови Новороздільської міської ради у БЕРЕЗИНІ

admin2

Толока як усвідомлений спосіб життєдіяльності громади – Березина

admin2

Вулиці і будинки, де 29 жовтня з 9.00 до 12.00 буде припинено електропостачання. Причина – аварійно – відновлювальні роботи

admin3

Правління клубу, адміністрація, а також команда вітає тренерів Андрія ГАРАПЦЯ та Романа МАТВІЇВА з професійним святом!

admin3

Залишити коментар