16.5 C
Lviv
05.05.2024
Україна

26 вересня у Львові оперативники карного розшуку затримали іноземця під час вчинення крадіжки з автомобіля

Як повідомляє пресслужба ГУ Нацполіції України у Львівській області,  26 вересня близько 23.00 на території автостоянки біля одного з львівських торгівельно-розважальних комплексів, під час відпрацювання території обслуговування, оперативники Управління карного розшуку поліції Львівщини помітили чоловіка, який поводився підозріло та намагався втекти від правоохоронців.

Під час перевірки поліцейські встановили, що перехожий причетний до крадіжки з автомобіля «Фольксваген», який власник залишив на стоянці. Відсканувавши сигналізацію, зловмисник проник у салон та викрав звідти сумочку власника, у якій були документи та гроші.

На місці події працювала слідчо-оперативна група відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №2.

Правоохоронці встановили особу зловмисника – ним виявився 44-річний іноземець. Поліцейські затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України та вилучили речові докази причетності до вчинення кримінального правопорушення. Невдовзі суд бере затриманому запобіжний захід.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили іноземцю про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Досудове розслідування триває.

Схожі повідомлення

У Львівському палаці мистецтв відбулася урочиста Академія з нагоди 94-ї річниці створення ОУН

admin3

Через фейкове повідомлення про замінування Головного залізничного вокзалу Львова правоохоронці евакуювали 150 пасажирів та 50 працівників. Ох, і буде псевдомінеру, якщо його викриють поліцейські…

admin3

Нардеп Ковальов, скориставшись зв’язками у ФСБ, вів таємні переговори про виведення бійців із “Азовсталі”, – CNN

admin3

Боксер з Казахстану Ракумов назвав Путіна убивцею і вийшов на бій з прапором України. ВIДЕО

admin3

37-річний львів’янин збував “метадон”, але недовго – його викрили правоохоронці

admin3

Можемо констатувати, що наступ вже почався! – Гайдай закликає мешканців Луганщини терміново евакуюватися, де це можливо

admin3

Залишити коментар