16.5 C
Lviv
29.03.2024
Стрийщина

Компанія Козицьких видобуватиме газ і нафту неподалік рідного Миколаєва

Площа родовища на території Стрийського і Дрогобицького районів – майже 60 квадратних кілометрів.

Державна служба геології та надр України 16 серпня 2021 року видала ТОВ “Горизонти” зі Львова спеціальний дозвіл за реєстраційним номером 6551 на видобування нафти і газу (промислову розробку родовищ) у гірському родовищі, розташованому за 15 кілометрів на південний захід від міста Миколаїв на Львівщині, пише Dailylviv.com

Площа цього родовища – 59,7 квадратних кілометра. Розташоване родовище на території Стрийського і Дрогобицького районів.

Цей спеціальний дозвіл чинний до 28 січня 2035 року.

Документ підписали: від Державної служби геології та надр України – перший заступник голови Володимир Бучко, а від надрокористувача – ТОВ “Горизонти” – його директор Свозіл Лукаш.

ТОВ “Горизонти” зареєстроване у Львові. Основний вид його діяльності – добування природного газу.

Кінцевими бенефіціарними власниками ТОВ “Горизонти” є Зіновій Козицький зі Львова і Карел Комарек з Праги (Чехія).

У державному реєстрі підприємств є ще ТОВ “Бурова компанія “Горизонти” зі Львова, основний вид діяльності якої – розвідувальне буріння. Це підприємство очолює Степан Козицький – син засновника і кінцевого бенефіціара ТОВ “БК “Горизонти” Зіновія Козицького.

До призначення на посаду голови Львівської обласної державної адміністрації кінцевим бенефіціаром цього підприємства був також і Максим Козицький. Ця інформація зазначена у його декларації кандидата на посаду голови ЛОДА від 28 грудня 2019 року.

Нагадаємо, що цього року з метою представлення інвестиційних можливостей у регіонах у галузі надрокористування Держгеонадра ініціювали послугу зі створення індивідуального паспорта ОТГ.

Голова Державної служби геології та надр України Роман Опімах у липні здійснив робочий візит до Львівської області, де провів зустріч із головою Львівської ОДА та головами об’єднаних територіальних громад області. Роман Опімах і Максим Козицький підписали Меморандум про співробітництво між Державною службою геології та надр України та Львівською обласною державною адміністрацією.

Схожі повідомлення

Як безпечно позичати кошти

admin2

Люди, які перебувають у складних життєвих обставинах, можуть отримати допомогу у всіх районах Львівщини

admin3

Затримано стрільців із Сихівського парку

admin2

Знову в Ходорові горіла будівля

admin2

У таборі “Наше Різдво” у Славську навчалися і розважалися діти військових та діти, чиї батьки загинули, захищаючи Україну

admin3

Вітровій наробив лиха на Львівщині

admin2

Залишити коментар