16.5 C
Lviv
23.04.2024
Стрийщина

Станом на 9 березня на Львівщині загалом провакциновано 700 осіб. Поки що це здійснює 4 моббригади

Як інформує прес –служба департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА,  під час брифінгу керівник Департаменту Орест Чемерис повідомив, що сьогодні, станом на 9 березня медперсоналом  4-х  мобільних бригад на Львівщині вже провакцинували 700 осіб .

«Цих вихідних до вакцинації долучились бригади по територіях області. Це мобільні бригади м. Червоноград, Самбора, Стрия. Окрім цього, продовжує працювати мобільна бригада у Львові», – зазначив він.

Першочергово вакциновують медиків ковідних закладів. Окрім того, враховуючи що вакцина десятидозна,  залишковими дозами вакцинують відомих, авторитетних мешканців області.

«Є багато людей, які зголошуються на вакцинацію, щоб власним прикладом продемонструвати безпечність і необхідність вакцинації»,-  зазначив Орест Чемерис.

Загалом на сьогодні вже провакцинували понад 700 мешканців області. У вакцинованих не спостерігали побічних ефектів, зазначають медики, лише незначні прогнозовані ознаки-симптоми після вакцини, серед яких слабкість, незначне підвищення температури тіла тощо.

«До кінця цього тижня ще 9 мобільних бригад отримають сертифікати про проходження навчання з вакцинації. Окрім цього, одна бригада вже пройшла навчання по роботі з вакциною Pfizer і як тільки вона прибуде на Львівщину, бригада розпочне роботу. Наголошу, що мобільні бригади працюють у вихідні, відтак надалі кількість вакцинованих буде збільшуватись», – зазначив Орест Чемерис та наголосив, що вакцинація – єдиний метод боротьби з пандемією коронавірусу.

Схожі повідомлення

На об’їзній дорозі Львова зіткнулися дві вантажівки: один водій загинув

admin2

Назавжди жива

admin3

Пошанування Героя України Тараса Матвіїва з нагоди перших роковин його загибелі – у рідному Жидачеві

admin2

Бог і Україна понад усе!

admin3

У м. Миколаїв на Стрийщині відбувся благодійний пробіг «Біжу за полк Азов»: у групі спортсменів – аматорів – 4-річна Міля Павлуцька

admin3

Порушення природоохоронного режиму: і автостоянка, і складування будматеріалів на березі річки Опір

admin2

Залишити коментар