16.5 C
Lviv
03.05.2024
Україна

Переваги виробництва упаковки за індивідуальним дизайном

Паперові пакети в даний час стали символом сучасного суспільства. З точки зору маркетингу, упаковка товарів в стильні паперові пакети, які мають незвичайний зовнішній вигляд, є ефективною стратегією.

Для споживача стильна, функціональна паперова упаковка має вирішальне значення, оскільки вони віддають перевагу зручним, практичним сумкам для перенесення своїх покупок. Використання паперових пакетів для продуктів харчування і предметів домашнього ужитку дозволить підвищити впізнаваність бренду.

Асортимент пакувальних пакетів фабрики упаковки «fpack»
Компанія виробляє різні види пакувальних пакетів стандартного розміру і за індивідуальними замовленнями. Продукція має високу якість, надійність, відповідає світовим стандартам, проводиться за європейськими технологіями.

В асортименті інтернет-магазину фабрики упаковки «fpack» представлені такі види продукції:

Пакети з zip-застібкою. Дозволяють багаторазово відкривати і закривати упаковку. Часто використовуються для розфасовки сухих харчових продуктів, що реалізуються на вагу.

Дой-пак. Мають зручну конструкцію, завдяки чому їх можна розміщувати на стійці або полиці як у горизонтальному, так і у вертикальному положенні.

Пакети з центральним швом. Під вагою вмісту приймають прямокутну форму, забезпечуючи зручність транспортування і зберігання.

Крафтового пакети з ручками і без. Використовуються для упаковки різного виду товарів.

Паперова упаковка з клапаном, що забезпечує зручність використання після відкривання пакета.

Упаковка за індивідуальним дизайном: в чому особливість?
Створення оригінального дизайну паперового пакувальної продукції з використанням різних тем, принтів, малюнків привертає увагу і дітей, і дорослих. Різнокольорові паперові пакети створюють більш позитивний настрій і немов закликають насолодитися їх вмістом. Висока якість, естетична привабливість упаковки справляє позитивне враження на покупців.

Перевагами роботи з фабрикою производства упаковки є швидке виконання замовлень будь-яких обсягів і складності, доставка по Україні, доступні ціни. За бажанням замовника на упаковку може бути нанесена будь-яка інформація, логотип, картинка, малюнок. Компанія «fpack» займається виробництвом стандартних видів упаковки, а також оригінальною, що має особливий дизайн, форму, габарити.

Схожі повідомлення

Історія Фортеці добігає кінця

admin3

У Чорнобилі помітили унікальну тварину

admin2

У 24-річного львів’янина вилучено 19 зіп-пакетів із наркоречовинами “Альфа” та амфітаміном, а біля ліцею на вул. Симоненка виявлено 4 закладки, які встиг зробити негідник

admin3

Генштаб ЗСУ: Противник не досягнув успіху на жодному з напрямків

admin3

П’яний водій одного з сіл Львівщини пропонував поліцейським хабар, аби вони не карали його за порушення. Дарма – тепер зловмисника покарає суд

admin3

ТОП-3 енергоефективних моделей телевізорів з діагоналлю 32 дюйми

admin

Залишити коментар